2777
2789
منم گرمیجات خیلی میخورم تا حدی که غذاهامون همشون تنده و میوه هم خیلی میخورم اما قرص فقط فیفول و ویتا ...

وااای مث منی🤣🤣🤣یبار برای شوهرم ماکارونی درس کردم وبرد سر کار گفت میخوام ازمایش بدم باید ناشتا باشم وداد همکارش غذا رو بخوره،بعدش همکارش اومد به شوهرم گفت خانومت غذای تند دوس دار یا تو،اتیش گرفتم چقد تند بود🤣🤣🤣😂

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
با مامانم اینا قراره بریم شمال

اها ان شاءالله بسلامتی،زمانی بیاید که بارندگی نباش فعلا بارون اینجا

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای مث منی🤣🤣🤣یبار برای شوهرم ماکارونی درس کردم وبرد سر کار گفت میخوام ازمایش بدم باید ناشتا باش ...

وای آره تند تند دیگه به خدا حسگر زبونم از کار افتاده شوهرم ولی غذاهای تند دوست داره اصلا تند نباشه نمیخوره میگه مزه نداره ترشی هم ترشی فلفل میخوره دیگه نگم واست خواهر گرفتارم گرفتار😂😂

وای آره تند تند دیگه به خدا حسگر زبونم از کار افتاده شوهرم ولی غذاهای تند دوست داره اصلا تند نباشه ن ...

ما قبلا تند میخوردیم،ولی نه اینقد ،درکت میکنم😂😂😂

آخر هفته انشاالله بند بیاد دیگه یه صحبتی کن با ابرا بگو نبارن

والا ما کلی التماس کردیم ببارن اخه تمام محصولات و زمینای کشاورزی داشتن اتیش میگرفتن ان شاءالله تا ۵شنبه بند میاد

[QUOTE=95615247]شما جنسیت واست مهمه؟[/QUOTEتو خونواده شوهرم،اکثرا پسر دارن،من خیلی دختر دوست دارم،ولی همه پسر میارن😐😑

والا ما کلی التماس کردیم ببارن اخه تمام محصولات و زمینای کشاورزی داشتن اتیش میگرفتن ان شاءالله تا ۵ش ...

عه انشاالله که ببارن پس بارش پر برکتی باشه زمین ها پر آب بشن دوباره

[QUOTE=95615247]شما جنسیت واست مهمه؟[/QUOTEتو خونواده شوهرم،اکثرا پسر دارن،من خیلی دختر دوست دارم،ول ...

آدم خودش هر دو رو دوست داره اما اولی پسر باشه باز دومی دختر به نظر من بهتره

عه انشاالله که ببارن پس بارش پر برکتی باشه زمین ها پر آب بشن دوباره

ان شاءالله

آدم خودش هر دو رو دوست داره اما اولی پسر باشه باز دومی دختر به نظر من بهتره

به نظرم اولی دختر باش بهتره حوای داداششو بعدا دارهو پشت داداششه،ولی پسرا بی وفان

بچه ما از هر دو طرف میشه اولین نوه

پسر من تو خونواده شوهرم اولین نوه خانواده بود ولی زود پر کشید،دوقلوهامم ۱سال بعدش باردار شدم اونا هم زود رفتن از پیشم،الان جاریم بارداره و ۷ماهش و بچش پسره