2777
2789
سلام عزیزم چه خوب خب الان اوضاع چطوره؟

فعلا اقدام کردمو توکل به خدا و۲۰تا ۲۲تیر موعدمه

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
با این کیتا روز ۱۶ میشه تخمکگذاری شما درسته؟

اره عزیزم من همیشه ۱۶سیکلم تخمکگذاریم بوده،چه با دکتر و قرص وامپول و سونو ،چه به حالت عادی،همیشه ۱۶سیکلم زمان تخمک گذاریم بوده،اینو تو این چند سال خییلیی دقت کردم

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله که بارداری عزیزم ❤️

فعلا که این ماه بعد پاک شدن ترشح فراوان دارم برام جای سوال هیچ وقت اینجوری نبودم همیشه بعد پری خشک میشدم بعد کم کم نزدیک تخمکگذاری ترشح زیاد میشد و دوباره بدنم خشک میشد،ولی من امروز ۱۸سیکلمه و همچنان ترشح دارم ودرد نوک سینه😐😐بدنم قاطی کرده

ممکنه نشانه بارداری باشه عزیزم

نه بابا،فک نکنم من این همه دکتر رفتم وقرص امپول نشده،بعد این ماه نرفتم با کیت میشه

نه بابا،فک نکنم من این همه دکتر رفتم وقرص امپول نشده،بعد این ماه نرفتم با کیت میشه

هیچ چیزی غیر ممکن نیست عزیزم آدم همیشه به خودش چیزهای خوب تلقین میکنه 

من که دلم واست روشنه ❤️

هیچ چیزی غیر ممکن نیست عزیزم آدم همیشه به خودش چیزهای خوب تلقین میکنه  من که دلم واست روشنه ❤️

برام دعا کن🙏🙏ان شاءالله شما هم به مراد دلت برسی