2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه میخوام دقیق روز تخمک گذاری باشه

چرا دقیق؟؟؟

اینو بگم به این کیت ها هم خیلی نمیشه اعتماد کرد دوره هات چند روزه است؟

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
دیشب اقدام داشتم اما تخلیه نداشتیم حالا از فردا شروع می‌کنم به امید خدا

عه....به نظرم که اصلا نباید جلوگیری کنی بعد از پریودیت

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
چرا دقیق؟؟؟ اینو بگم به این کیت ها هم خیلی نمیشه اعتماد کرد دوره هات چند روزه است؟

دوره هام زیاد منظم نیستن اما بیشتر ۳۲ روزه

آخه واسه پسر میخوام اقدام کنم واسه همین دقیق روزشو میخوام

دوره هام زیاد منظم نیستن اما بیشتر ۳۲ روزه آخه واسه پسر میخوام اقدام کنم واسه همین دقیق روزشو میخوا ...

اهان.....پس باید روزای بیشتری از کیت استفاده کنی مثلا تا روز 16 یا 17 استفاده کن تا قشنگ دستت بیاد گلم

اهان.....پس باید روزای بیشتری از کیت استفاده کنی مثلا تا روز 16 یا 17 استفاده کن تا قشنگ دستت بیاد گ ...

فعلا که استفاده می‌کنم تا هر دو هم رنگ بشن بعد میرم اقدام

باشه خواهری پس از فردا شروع می‌کنم 

من زیاد راجب این که کی پسر یا دختر میشه اطلاعاتی ندارم اما به نظرم چون قصد بارداری داری کلا جلوگیری نکن

فعلا که استفاده می‌کنم تا هر دو هم رنگ بشن بعد میرم اقدام

باشه خواهری انشالله این ماه دوتا مون مامان بشیم