2777
2789
عنوان

افتاب گرفتن😍

6674 بازدید | 20 پست

سلام دوستان میخوام لب ساحل افتاب یگیرم ولیکن دلم میخواد صورتم برنزه نشه چون تیره س

فقط بدنم رو میخوام شکلاتی بشه

چی بزنم؟روغن بچه برای بدنم خوبه؟

روغن بچه.توشم پودر قهوه و کاکائو بریز قشنگ شکلاتی میشی دوروزه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه حوله دستی باخودت ببر مرتب نمدارش کن و وقتی میخوابی رو صورتت بزار.

به صورتت زانوهات هم زینک اکساید بزن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

قبل افتاب ب صورتت ضدافتاب بزن 

ب بدنتم وازلين بزن ك نسوزي بعد روغن سي گل  اكليلي بزن عاليه 

وسطاشم با آب پاش آب بباش رو همه ي جاي بدنت بعد افتاب هم لوسيون افتر سان دكتر ژيلا بزن 

موهاتم بپوشون حتما

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

عزیزم برو لوسیونشو بگیر این روغن بچه اصلا در مقابل افتاب کارایی نداره برای پوستت و محافظت نمیکنه

لوسیون بزن بعد هرچن دقیقه ی بار با ابپاش بدنتو مرطوب کن

حتما با خودت میوه هم ببر حالت بد نشه

برای برنزه شدن هم روغن بچه بزن

دوتا ظرف اسپری شیشه شور خالی هم داشته باش و یه دلستر 

تو یکیش دلستر بریز

یکی دیگش رو مرتب از آب دریا پر کن 

و هر چند دقیقه یکبار رو خودت اسپری کن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
شما لوسیون خوبی میشناسین که خوش رنگ بشه؟

گفتم ك سي گل اكليلي 

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)