2777
2789
عنوان

ناراحتم

122 بازدید | 13 پست

دیشب اقدام داشتم وقتی خواستم برم حموم آب قطع شدبعدزن همسایه بابچش که پنج روزه به دنیا اومدودرحیاط دیدم وسه ساعت نشست به حرف زدن ولی ما اعتقاد داریم اگه یه زن تو چنین حالتی بره پیش بچه زیرچهل یا ده روزبچه میمیره داغونم  شماهم چنین اعتقادی دارین ؟

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

یعنی بچه اون می میره؟😕

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه والا!من اصلا اولین بارمه همچین چیزی رو می شنوم!

فقط اینو می دونم که هرچقدر بد فکر کنی بد سرت میاد

پس سعی کن به خودت بگی این ها خرافاته و مثبت فکر کنی

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...

یعنی یه خانم درحالتی که اب قطعه بره دم درحیاط با مادر بچه پنج روزه حرف بزنه کسی میمیره؟!!!!خودت ببین خنده دار نیست دوست من؟

به اینجور چیزا اعتقاد نداشته باش کسی کسیبه این دلایل فوق فصایی نمیمیره خیالت راحت

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
یعنی یه خانم درحالتی که اب قطعه بره دم درحیاط با مادر بچه پنج روزه حرف بزنه کسی میمیره؟!!!!خودت ببین ...

ن یعنی خانومی که غسل جنابت نده نبایدبابچه ی زیرچهل روزروبه روشه 

یعنی یه خانم درحالتی که اب قطعه بره دم درحیاط با مادر بچه پنج روزه حرف بزنه کسی میمیره؟!!!!خودت ببین ...

آخه میگن خانم بدون غسل جنابت اگه بابچه چلع روبه روبشه میمیره اگه بالای چهل روز باشه ن ولی این پنج روزش بود

ن یعنی خانومی که غسل جنابت نده نبایدبابچه ی زیرچهل روزروبه روشه  

ول کن خانم خودتو با این حرفا اذیت نکن هیچی نمیشه 

تواین شهرهای شلوغ روزانه هزاران نفر با نوزاد مواجه میشن که اصلا مذهبی نیستن و اینجور اعمال رو انجام نمیدن و توی کلینیک یا بیمارستان کارمیکنن فکرمیکنی روزی صدتا بچه میمیره؟معلومه که نه 

بعدم هشت میلیارد ادم هست فقط یک ملیون مسلمونن پس بقیه ی بچه های عالم که از لحظه تولد با ادم های بدون غسل سروکار دارن هی میفتن میمیرن؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

ممنونم ازدل داریتون واقعاآروم شدم ازنظرخودمم باعقل جوردرنمیادولی اعتقادیه که اطرافیان دارن وماهم باورکردیم 

2790
2778
2791
2779
2792