2777
2789
عنوان

غذای کودک

80 بازدید | 15 پست

سلام مامان گلا خوبین؟؟دختر من رفته تو چهارماه .دلم میخواد شروع کنم بهش کمکی بدم از لعاب برنج و فرنی خیلیی رقیق شرو کنم ولی بهداشت خیلی تاکید داشت تا شش ماهگی جزشیر چیزی ندم بهش میگفتن معده بچه ضعیف میشه و بدنش عفونت میگیره یا ممکنه اولاش تپل شه ولی یهو وزن کم میکنه.من شنیدم اگه دیر شروع کنم بچه بد خوراک میشه وچیزی نمیخوره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی تجربه داره تو این زمینه؟کسی هس بچشو از چهارماهگی خوراک داده باشه؟بهداشت درست میگه؟چکار کنمممممم؟

عزیزم برنانه نی نی پلاسو وصل کن برو تو گروه ماردانی ک بچه هاشون هم سن بچتن تجربشون ب درد میخورا

عجب ،عجب،عجب

الان خیلی زوده عزیزم.لااقل اگر خیلی اصرار داری بزار چهار ماهش تموم بشه بعد

هرچند که اونموقع هم زوده

اونیکه شما شنیدی دیر شروع کنی بچه بدخوراک میشه درسته ولی منظور از دیر اینه که بعد از پایان شش ماهگی باید شروع کنی نه دیرتر

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

من دخترم چهارماه تموم کرده رفته پنج از لعاب برنج از روزی ی قاشق شرو کردم روز دوم دو قاشق سوم س قاشق تا ی هفته ،هفته بعد فرنی دوباره از ی قاشق هی روز بعد بیشترش کن هفته بعدم حریره همینجوری 

عجب ،عجب،عجب

بهتره عجله نکنی.دوهفته از 5ماهگیش گذشت شروع کن اونم هر غذا رو یک.هفته بده تامطمین بشی حساسیت نداره.گوارش بچه ضعیف بهتره زود شروع نکنی.

فقط یه دسته از بچه ها زود شروع میکنن که از مجبوری چون رفلاکس شدید دارن بخاطر اینکه ریه اسیب نبینه زودتر غذا جاجد شروع میکنن

اگه بچتون شیر مادر میخوره نگران نباش بد غذا نمیشه چون تو شیر مادر اکثر طعم ها رو حس کرده راحت تر از بچه های شیرخشک غذا خوردن شروع میکنن.فقط برای غذا خوردن اجبار یا بدررفتاری نباشه که بچه زده بشه.مشکلی نیست.ده روز از ماه 5گذشت شروع کن

اگه بچتون شیر مادر میخوره نگران نباش بد غذا نمیشه چون تو شیر مادر اکثر طعم ها رو حس کرده راحت تر از ...

نه شیرخودمو میخوره خیلی لطف کردی عزیزم الهی کوچولوت همیشه سالم باشه