2777
2789
عنوان

دماغ عملی.😁

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 33 پست
انگشت کن بابا من الان با شصتم هم تمیز می کنم  چیزیش نشده😂

عه 

چند ماه گذشته؟!. 😁😁😁

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناخنت رو میکنی تو بینیت بعد ۳۶۰درجه میچرخونیش..دورباره برعکس ناخنت رو میچرخونی خیلی تمیز میشه...من ه ...

.اعتراف میکنم که منم دارم همین کارو میکنم 

ولی انصافا چندشه. 😂

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

عه  چند ماه گذشته؟!. 😁😁😁

الان که پنج سال  ولی من از اول با گوش پاک کن مشکل داشتم  😂 د ر نمیومد لامصب 😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
پروت    

تازه گفتم فانتزی عمل کن و نوکش انقدر پهن.🤣🤣😂

الان که پنج سال  ولی من از اول با گوش پاک کن مشکل داشتم  😂 د ر نمیومد لامصب 😂

فقط جابه جا میشن 

لعنتی های کثیف.😂

ناخنت رو میکنی تو بینیت بعد ۳۶۰درجه میچرخونیش..دورباره برعکس ناخنت رو میچرخونی خیلی تمیز میشه...من ه ...

دقیقا😂 اخ چه حالی میده😂 بعد به محتویاتش نگاه هم بکنی😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
فقط جابه جا میشن  لعنتی های کثیف.😂

😂😂😂😂😂 گوگولی ان

😂😂😂😂😂 گوگولی ان

اول نرمن و شیری رنگ 

بعد روبه سبزی و خشکی میرن

😷😷😷🤣🤣🤣

مرحله نهایی با گوش پاکن کنده میشه‌ا 

اول نرمن و شیری رنگ  بعد روبه سبزی و خشکی میرن 😷😷😷🤣🤣🤣 مرحله نهایی با گوش پاکن کنده میش ...

😂😂😂😂😂  من اولین بار بعد عمل   با موچین کشیدنشون بیرون  😂😂😂😂😂 رفتن  دکتر که چسپ و عوض کنه گفت چرا انقد تمیزه😂😂😂 دستکاری کردی😂😂😂😂😂😂😂😂😂