جوجو۷۶ مدیر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4460 عنوان دماغ عملی.😁 | مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 33 پست میگما بعد از ۳ ماه از عمل بینی رو چطور تمیز میکنین؟!!!من دلم نمیاد که قشنگ تمیز کنم هی ام کیپ من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️ 1398/04/09 | 02:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4460 انگشت کن بابا من الان با شصتم هم تمیز می کنم چیزیش نشده😂 عه چند ماه گذشته؟!. 😁😁😁 من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️
خانم_زیبا عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 9022 من آخر حموم چسب و در میآوردم و شست و شومیکردم بعد دوباره دراومدم چسب جدید میزدم ویی دردنداشت ۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍
جوجو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4460 ناخنت رو میکنی تو بینیت بعد ۳۶۰درجه میچرخونیش..دورباره برعکس ناخنت رو میچرخونی خیلی تمیز میشه...من ه ... .اعتراف میکنم که منم دارم همین کارو میکنم ولی انصافا چندشه. 😂 من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 عه چند ماه گذشته؟!. 😁😁😁 الان که پنج سال ولی من از اول با گوش پاک کن مشکل داشتم 😂 د ر نمیومد لامصب 😂 بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
جوجو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4460 پروت تازه گفتم فانتزی عمل کن و نوکش انقدر پهن.🤣🤣😂 من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️
جوجو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4460 الان که پنج سال ولی من از اول با گوش پاک کن مشکل داشتم 😂 د ر نمیومد لامصب 😂 فقط جابه جا میشن لعنتی های کثیف.😂 من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 ناخنت رو میکنی تو بینیت بعد ۳۶۰درجه میچرخونیش..دورباره برعکس ناخنت رو میچرخونی خیلی تمیز میشه...من ه ... دقیقا😂 اخ چه حالی میده😂 بعد به محتویاتش نگاه هم بکنی😂 بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 فقط جابه جا میشن لعنتی های کثیف.😂 😂😂😂😂😂 گوگولی ان بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
جوجو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4460 دیگه فین کن بره بابا فینِ مِلو هااا WowTanks.😎😘😂 من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️
جوجو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4460 😂😂😂😂😂 گوگولی ان اول نرمن و شیری رنگ بعد روبه سبزی و خشکی میرن😷😷😷🤣🤣🤣مرحله نهایی با گوش پاکن کنده میشها من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️
جوجو۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4460 ویی دردنداشت اوایل ی کم من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️
آراگللل عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 2932 اول نرمن و شیری رنگ بعد روبه سبزی و خشکی میرن 😷😷😷🤣🤣🤣 مرحله نهایی با گوش پاکن کنده میش ... اهههه🤢🤢🤢
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 اول نرمن و شیری رنگ بعد روبه سبزی و خشکی میرن 😷😷😷🤣🤣🤣 مرحله نهایی با گوش پاکن کنده میش ... 😂😂😂😂😂 من اولین بار بعد عمل با موچین کشیدنشون بیرون 😂😂😂😂😂 رفتن دکتر که چسپ و عوض کنه گفت چرا انقد تمیزه😂😂😂 دستکاری کردی😂😂😂😂😂😂😂😂😂 بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩