2777
2789
عنوان

دوست

64 بازدید | 18 پست

اقا من انقد دلم‌ میخواد که یه دوستی داشته باشم ک خیلی شبیه خودم باشه و بتونم باهاش درد و دل کنم و اونم با من راحت باشه یه دوست پایه کدومتون دوست اینطوری دارید ؟

منم همینطور به همین دلیل دوستی صمیمی ندارم جز خاهرم 

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوش به حالت  حسودیم شد کلییییی😭

به چی🤔

تازه دونفرن   یکیش دختر عمم یکیش دختر داییم😀

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
منم همینطور به همین دلیل دوستی صمیمی ندارم جز خاهرم 

منم دوست زیاد دارم ولی از بعضیاشون ماه به ماه خبر ندارم و یه دونه خواهر دارم ک دانشجو و متاسفانه خیلی اهل درد ودل نیس

منظورم از لحاظ خصوصیات مشترک بود من ۲۷سالمه مشهد زندگی میکنم‌لیسانس دارم دوسال عقدم و شما

منم منظورم همین خصوصات مشترکه

تقریبا هم سنیم مجردم تهران فوق لیسانس

یه کم شیطون بلا هم هستم