2777
2789
برای اینه که میگم بیشتر مریضی ها رو با سل.لهای بنیادی که تو خون بند ناف هست درمان میکنن ... یک جور تضمین سلامت برای نی نی هاست ولی من ندادم برای نی نی ام با اینکه رویان نزدیکمون بود البته من زایمانم زودرس و 34 هفته شد
آزادی ... هر چی میخوای پشت سرم بگو ... مهم اینه من و هدفم بزرگتر از مغز کوچیک و یاوه گویی هات هستیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
2805
دوست جونم از امروز به بعد هستن،شما قرارداد رو امضا کردی یا هنوز اقدام نکردی؟
اگه قرارداد رو امضا کرده باشی توی ماه ٩ یکسری ازمایش باید انجام بدی که لیستش رو بهت میدن بعد هم بسته به زمان زایمان یکسری لوازم مثل کیت خونگیری و ... بهت میدن که وقتی موقع زایمانت شد با خودت ببری بیمارستان و تحویل مسئول زایشگاه بدی
از خود سازمان هم اونجا نماینده واسه گرفتن خون هست،اونا خودشون با هم هماهنگن،فقط شما باید رفتنت به بیمارستان رو بهشون اطلاع بدی
بعدشم که بعد از زایمان از بند ناف نی نی خون میگیرن و تمام
دوستای خوبم پارسال حدودآ یک میلیون هزینه کلی بود + سالی ٢٤٠ تومن هزینه نگهداری( البته این توی خاطرمه)ولی اگه اطلاعات بیشتر میخواید یکی از دوستان یه لینک گذاشته بودن که مفید بود
سلام عزیزم
من 26 اسفند قرارداد بستم. البته خصوصی قرارداد بستم.
1- باید بری تو سایتش و آزمایشهایی رو که گفته انجام بدی. حواست باشه جواب آزمایش حدودا 10 روز طول میکشه.
2- بابای بچه باید با شناسنامه و کارت ملی پدر و مادر و جواب آزمایشها بره موسسه رویان تو بنی هاشم . (حتما بابای بچه باید بره- فقط با پدرا قرارداد می بندن)
3- هزینه اولیه 1.600.000 هستش و سالی 105.000 از سال دوم به مدت 20 سال
4- گفته بودن که از 5 فروردین از ساعت 8 تا 2/5 هستن
2801