2821
2789
عنوان

گاز پیلوت

10738 بازدید | 11 پست

سلام خانمای سایت 

من یه مسئله ای درمورد اجاق گازم دارم که خیلی مهمه میدونم به این سایت نمیخوره ولی من چون اینجا عضو هستم خواستم ازشما کمک بگیرم 

من مدتی گازم کنار سینک ظرفشویی بود و من وقتی ظرف میشستم آب ها روی اون می پاشید و من نمی فهمیدم 

بعد چند وقتی دیدم هرچی گازم رو پاک میکنم تمیز نمیشه و لکه های سفید روی اون مونده البته تقریبا سفید من همه چی استفاده کردم همه مواد شوینده و هر سری گذاشتم ۲۰ دقیقه روش موند و بعد تمیز کردم من فقط یه قسمت گازم اینطوریه و اون دوطرف دیگه تمیزه خیلی حرص میخورم چون گازم مشکیه معلوم میشه اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه اگه میشه جایی زنگ زد پرسید اون رو هم بگید مثلا نمایندگی پیلوت اسم گازم پیلوت هست    

خیلی ممنون میشم کمکم کنید خیلی ناراحتم اخه من هنوز دو سال نشده که خونه خودمم 

خیلی گاز آشغالیه، حیف پول

من ۵ ماه پیش گرفتم،، سفارش گاز آلتون داده بودم، وقتی آوردن دیدم چیز دیگه ست، از شوهرم پرسیدم این اون مارکی نیست که من میخواستم ، گفت فروشنده گفته این بهتره

دقیقا هرجاش لک بشه ، با هیچی پاک نمیشه، فرش که داغونه، اینقدر ناراحتم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

شما از فر گازت استفاده کردی؟ مثلا من برای کیک روی ۱۸۰ تنظیم میکردم، تا دو ساعتم همچنان وسطش خام میموند، تااینکه دماسنج مخصوص فر که از قبل داشتم رو گذاشتم تو فر و بهش زمان دادم و روی ۱۸۰ گذاشتم، تقریبا ۳۰ درجه اختلاف داشت

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی گاز آشغالیه، حیف پول من ۵ ماه پیش گرفتم،، سفارش گاز آلتون داده بودم، وقتی آوردن دیدم چیز دیگه ...

جدی من از شوهر عمم خریدم الان باز از هرکی می پرسم میگن پیلوت خوبه و فلان من چون وسیله هام همش مشکیه گازم رو هم مشکی گرفتم وگرنه الان تو خانوادگان چندنفر استیل گازشون قشنگ مثل روز اول ولی ماله من ........ 😥😥😥😥😥   

[QUOTE=95435940]شما از فر گازت استفاده کردی؟ مثلا من برای کیک روی ۱۸۰ تنظیم میکردم، تا دو ساعتم همچنان وسطش خام میمو ...[/QUOT

از فرم راضیم خیلی فقط مشکلم لکه های گازه واقعا داغونم کرده حتی اشکم درآورده خیلی به خاطر این لکه ها گریه کردم هنوز دو سال نشده خونه خودمم اینه وضع گازم 

تروخدا امید بدین 

چی بگم آخه،، میگم رو گاز خودمم لکه افتاده با هیچی درست نشد

چی بگم آخه،، میگم رو گاز خودمم لکه افتاده با هیچی درست نشد

ای وای بد بخت شدم توی دوسال اینطوری شد چندسال دیگه چطور میشه 

نمیشه با نمایندگی چیزی تماس گرفت؟؟؟؟

ای وای بد بخت شدم توی دوسال اینطوری شد چندسال دیگه چطور میشه  نمیشه با نمایندگی چیزی تماس گرفت ...

چرا عزیزم، منم باید اینکارو بکنم، واقعا ازش ناراضیم ، هم بابت فر هم لک هاش

جدی من از شوهر عمم خریدم الان باز از هرکی می پرسم میگن پیلوت خوبه و فلان من چون وسیله هام همش مشکیه ...

عزیزم من میخوام از فر گازم استفاده کنم ولی نوشته های پیش شیر گازش که درجه حرارتو نوشته پاک شده میشه ی عکس از جلو فرت بدی بهم?

وزن شروع 75😡.........وزن هدف 72😩...وزن فعلی 74200😕

سلام منم همین مشکل و داشتم .امروز رفتم نماینندگی لوازم برقی مشکلم گفتم .گفتم با هر چی فک کنین پاک کردم چون مشکیه .گفت استون زدی ؟؟الان پد استون زدم روش خمیر دندون زغال کشیدم برطرف شد .پیامتونو خودم گفتم چه جالبه همین امروز منم همین و پرسیدم..رنگ سفیدی که رو سولاردمم بود کم رنگ و خیلی بهتر شد