2777
2789
عنوان

من دیوونه شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

636 بازدید | 25 پست

من پارسال از عشقم جدا شدم هنوز ک هنوزه بهش فکر می کنم دیگه دارم دیوونه میشم صب پامیشم جلو چشمه شب می خوابم کلو چسمه درس می خونم جلو چشمه تروخدا بگید من دیوونه شدم یا شما هم سختتونه و ب گذشته فک میکنید خیلی ازار دیدم تو اون رابطه شکستم خودم غرورم حالم خیلی بده تمام لحظات زندگیم شده فکر کردن بهش الانم ک اینجام میخام شما کمکم کنید نمی تونم مشاور برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجورم هر چی میگم اهنگ گوش ندم ورزش کنم  هر چی تو شلوغی باشم بازم نمیتونم بفکر نباشم 😢

چیکار کنم ترو بخدا قسمتون میدم چیکار کنم دیگه فکر نکنم دارم دیوونه میشم از فکر زیااااااااد

چیکار کنم ترو بخدا قسمتون میدم چیکار کنم دیگه فکر نکنم دارم دیوونه میشم از فکر زیااااااااد

😔😔 نمیدونم من که نتونستم از یاد ببرم 

ینی مردا مث خودمونن یا بی خیالن 🙁

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

سعي كن به بديهاش فكر كني تا بتوني ازش دل بكني

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....