2777
2789
عنوان

ادکن ۱ملیونی

152 بازدید | 16 پست

یکی از فامیلای  نزدیکه نزدیک ادکلن ۱ملیون وخورده ای خریده اخه مگه داریم 😑خونه اجاره ای مگه واجبه اینقدر ولخرجی شما چی میگی

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

پولداره حتما وگرنه کسی ک محتاج خونه و غذا و چندغاز باشه نمیده ادکلن بخره ی میلیون

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا 

زمان ارزونی ها تام فورد یک تومن بود الان ک بیشتر هم شده 😑😑😑  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

منم بشدت اعتیاد به خرید ادکلن و عطر گرون دارم که اگه شوهرم قبمتای واقعیشو بفهمه منو می کشه ، یه جور بیماریه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
منم بشدت اعتیاد به خرید ادکلن و عطر گرون دارم که اگه شوهرم قبمتای واقعیشو بفهمه منو می کشه ، یه جور ...

فقط مطمئن باشید از کجا میخرید یکیو میشناسم ادکلنای فیک یکم اسانس میزنه به قیمت اصل میفروشه اینترنتی

😊😊

ادکلنای خوب خیلی گرون شدن من خودم ادکلن بازم ولی الان دیگه باا ین وضع دلار دلم نمیاد. بیشتر اماراتی میخرم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
دوست من کفش ۱میلیون و پونصدی پاش میکنه شوهرشم هرماه ۵_۶تومن درامدشه منم درک نمیکنم واجبه واقعا؟!🤔

اینا اخه درامد اونچنانی ندارن پول جمع کرده ما اگه جمع کنیم میزنیم ب زخم زندگی واقعا برا همون ب جایی نمیرسن

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
چی بود کو کو بود؟ 

نمیدونم گفت قبلا۳۰۰بوده اللن ۱وخورده ای شده چشام گرد شد

نمیدونم گفت قبلا۳۰۰بوده اللن ۱وخورده ای شده چشام گرد شد

آره کوکو همین هحدودا بود البته ادکلها همه قیمتشون رفته بالا

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
آره کوکو همین هحدودا بود البته ادکلها همه قیمتشون رفته بالا

من ک بابت ادکلن پول نمیدم اینقدر