2777
2789
عنوان

پدر بیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2665 بازدید | 44 پست
مثل بابای من دائم تو خونس و تو کارامون دخالت میکنه عین زنا . البته پول داره تو بانک سودش میگیره برا ...

منم حس میکنم پول داره رو نمیکنه کلا هیچوقت پول نداره بش بگی دعوا را میندازه همین که تو خونس خیلی رو مخه 😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس آسوده خاطر شده که پول هست  مادرت نباید حقوقش رو برا خونه خرج میکرد چون مردا بعضیاشون سواستف ...

مادرم خیلی سادس از ترس دعوا سکوت میکنه ولی من واقعا نمیکشم نه میتونم جایی برم نه تفریحی همش بیخ گوشم نشسته 

منم حس میکنم پول داره رو نمیکنه کلا هیچوقت پول نداره بش بگی دعوا را میندازه همین که تو خونس خیلی رو ...

دیگه تنبل شده

متاسفانه مردی که از حقوق و پول زنش بخوره، بی تعصب و بی عار میشه و اصلا هیچی براش مهم نیست

تازه پرتوقعم میشه و دائما طلبکار

زادگاه شعرهای من ♡قلب♡ من است...
منم حس میکنم پول داره رو نمیکنه کلا هیچوقت پول نداره بش بگی دعوا را میندازه همین که تو خونس خیلی رو ...

اره درکت میکنم ما تو پارک بغل خونمون این پیرمردهای بازنشسته میان میشینن که تو خونه نباشن بعد این بابای من هنوز به اون سنا نرسیده خونه نشین کرده خودشو. 

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
مادرم خیلی سادس از ترس دعوا سکوت میکنه ولی من واقعا نمیکشم نه میتونم جایی برم نه تفریحی همش بیخ گوشم ...

پس از سادگی مادرت سواستفاده میکنا

ببخشید ولی شدیدا از مردای بیکار که دستشون تو جیب زن یا خانوادشونه یدم میاد

خدا خودش هدایتش کنه

زادگاه شعرهای من ♡قلب♡ من است...
اره درکت میکنم ما تو پارک بغل خونمون این پیرمردهای بازنشسته میان میشینن که تو خونه نباشن بعد این باب ...

خیلی عذاب اوره نه جایی میره نه کار میکنه بخاطرش نمیتونم هیجا برم چون غرشو به مادرم میزنه اونو اذیت میکنه افسرده شدم تو خونه از دستش

بذارین راحت باشه مرد بعضی وقتا که از خونه بیرون نمیره دلیلش این نیست که اهل کار نیست .شاید از تو شکسته شده و غرور مردانش اجازه نمیده به زبون بیاره بهش محبت کنین روحیش شاد شه تو این دوران وانفسا پدر کسی رو به جز فرزندش نداره . پدر گاهی مثل یه بچه میمونه در زیر مشکلات روزگار برخی مواقع میخواد خودشو به بچگی بزنه .هی بهانه بگیره تا مورد توجه واقع بشه گاهی میخواد از شدت خستگی که در اثر مشکلات بهش وارد شده خودشو به کوچه علی چپ بزنه تا گه گوداری ذهنشو از مسائل به دور کنه

پس از سادگی مادرت سواستفاده میکنا ببخشید ولی شدیدا از مردای بیکار که دستشون تو جیب زن یا خانوادشونه ...

همه  بدشون میاد هم از جیب مادرم میخوره هم خیانت میکنه همش میگم کاش مرده بود انقد اذیت نمیشدیم بیچاره مادرم مریضش کرده انقد حرصش داده

بذارین راحت باشه مرد بعضی وقتا که از خونه بیرون نمیره دلیلش این نیست که اهل کار نیست .شاید از تو شکس ...

یک ماه دو ماه بیکاری ن چند سال😐

همه  بدشون میاد هم از جیب مادرم میخوره هم خیانت میکنه همش میگم کاش مرده بود انقد اذیت نمیشدیم ب ...

چقدر زندگیتون شبیه ماست با این تفاوت که مامان من حقوق نداره خود بابام مجبوره خرج کنه اونم اهل خیانته