2777
2789

😕😕😕

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همچین میگی انگار تو حموم عمومی زنونه مرد دیدی 😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
های دوستان. لینک آلبوم: https://mega.nz/#F!KvBEGQyD!YVh-wF616L8S32KXdyHhzg

شما که تازه عضو شدید چطور هم میشناسیدش هم لینک آلبومش رو دارید؟؟؟؟لطفا پرو بال ندیم به یه بیمار روانی

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم
خب مگه اقايوونم بچه دار ميشن كه اينجان؟

اونو منو شما تعیین نمیکنیم که چرا اینجان مالک و قوانین سایت اجازه داده 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
شما که تازه عضو شدید چطور هم میشناسیدش هم لینک آلبومش رو دارید؟؟؟؟لطفا پرو بال ندیم به یه بیمار روان ...

خود وقیح بود 🤣😂

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊
دیگه خسته شد از ترکیدن اسم جدید گذاشت😏😏😏

همیشه بجز وقیح کاربری های دیگه هم میسازه

به بهونه های مختلف لینک میزاره

ولی همش خودشه

عادی شده دیگه

من‌ یه کودک درون شاد و شیطوون دارم به اسمویولت👩💜 لطفا باهاش مهربووون❤💖💗باشید😊