2777
2789
عنوان

ماموپلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 52 پست
 سلام نه ترس نداره خیلللی هم باحاله بیهوشی 

سلام سلام چقدر تاپیکت به دردم خورد شرایطم مشابه شماست عزیزم دوتا کوچولو دارم،میخام عمل کنم منم،جواب خیلی از سوالاتامو گرفتم فقط اگه امکان داره بگو کجا و کدوم دکتر رفتی،ظاهرا کارش خوبه ک راضی از عملت

الان خوب شدی دیگه؟ کوچیک شده واقعا؟زیبایی چی؟ چنتا سوال +18 هم دارم نمیدونم چطور بپرسم   

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درد فقط یکی دو روز اولش داره. منم ماموپلاستی و لیفت سینه انجام دادم. جراحم دکتر علی اکبر عطایی بود. کارش عالیه. من همش می ترسیدم بعد عمل دوباره سینه هام افتادگی پیدا کنه ولی خداروشکر هنوز بعد از یک سال همون حالت اول رو داره. آدرس سایت دکتر عطایی: http://drataei.com/

عزیزم منم جراحی ماموپلاستی انجام دادم پیش دکتر مهدی آریانا

خیلی راضی بودم عوارض خاصی هم نداشت و بعد از چند روز مراقبت و استراحت خوب شدم

یکی از دوستامم پیششون پروتز سینه انجام داده اونم خیلی راضیه

شمارشو برات میذارم:

۲۲۳۵۲۰۹۴

بچه ها سلام من از کسایی که ماموپلاستی کاهشی انجام دادن مشورت میخوام ، الان سه روزه عمل کردم سینه هام بزرگ و افتاده بود خیلی کوچیکش کرده طوری که نگرانم چیزی ازش نمونده باشه😂یه مشکل دارم ، در مورد نوک سینه ی راستم ، سینه ی چپم اوکیه اما کنار نوک سینه ی راستم یعنی کنار هاله ش بدجور فرو‌ رفته نگرانم همین جوری بمونه شمایی که عمل کردین همچین وضعیتی تو قسمت های سینه تون داشتین ؟ یا از همون اول همه چی مرتب و تر تمیز بود؟

صد رحمت به سزارین من ۳ تا سزارین شدم چیزی نبود  اما این به خود خدا رسیدم  ۷ ساعت عملم ط ...

جدی میگی؟؟؟ دکترت کی بود؟
ولی عمه من پیش دکتر ترحمی این عمل رو انجام داد و اصلا میگفت درد نداشت، انقدر هم طول نکشید، خیلی راحت بود میگفت

یا خدااا تا یک ماه ....من دوتا کوچولو زیر دوسال دارم که

عزیزم چیشد عمل کردی؟منم لحظه شماری میکنم برت عکل بچم پنج ماهشه میخوام سر یکسال از شیر بگیرمش نمیدونی چقد بعد از قطع شیردهی میتونم عمل کنم؟تو شیر خودت میدادی؟