2777
2789
عنوان

ماموپلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 52 پست
اسم تاپیکت چیه؟

مامان بزرگم برگشتم ی همچین چیزی پیداش کن

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج تا تاپیک داری کلا توشون نیست متاسفانه چچرا؟؟؟!

همونی که درباره عمل نوشتم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
 نیست باور کن

کلا ۵ تا تاپیک یدونه مونده به اخرین تاپیکو بخون 

خیلی تقریبا دوهفته درد شدید  اره عالیه

خدا بگم چیکارت کنه😕

این همه منو از ماموپلاستی ترسوندی 

والا رفتم انجام دادم فرداش همه کارامو خودم انجام دادم.....

جالبه برام شما چرا تا دو هفته درد شدید داشتی 🤔

خدا بگم چیکارت کنه😕 این همه منو از ماموپلاستی ترسوندی  والا رفتم انجام دادم فرداش همه ...

مبارک باشه 

اخه من ۷ تا توده داشتم خیلیییی بخیه خوردم مثل بقیه نبود برش عملم 

همه سوالاتتو نمیدونم  فقد میدونم خوش بحالت منم دوست دارم کوچیک کنم

من دوس دارم سینه هامو پروتز کنم . حیف نیست که سینه هاتون و کوچیک می کنید ؟؟؟ دکتر خوب برای جراحی معرفی کنید لطفا... من خودم تحقیق کردم دکتر پریسا عظیمی نژادان رو انتخاب کردم 

سلام بله راضی هستم  ۱۹ میلیون و صد هزینم شد

ببخشید پیش کدوم دکار عمل کردین و بعدش از کی تونستین بچه هاتونو بغل کنین آخه من میخوام عمل کنم و میترسم خیلی زمان ببره تا بتونم کارهای پسرمو خودم انحام بدم