2777
2789
عنوان

خسته شدم از این وضع😔😔😔

197 بازدید | 13 پست

ی موقعیت شغلی برای همسرم حدود یکی دوماهه بوجود اومده ک مجبوره دوسه روز حتی ۴روز آخرهفته رو بیرون شهر و دور از خونه باشه،حدود دوسه ماهی دیگه این وضعیت ادامه داره.....

من تا الان همش میرفتم خونه مامانم اما خسته شدم از اونجا رفتنم،اینسری پدرهمسرم باهاش رفته و من چون مامانشون تنها بود موندم پیشش،البته خونه هامون کنار همِ،گاهی اونجام گاهی خونه خودم اما واقعا این دو روز بسرم ۱۰۰ روز رفت😞😞😞

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

بنده خدا زن خوبیه خیلی مهربون و دلسوزه به هیچ عنوان مادرشوهربازی درنمیاره فقط ی مشکل بزرگی ک داره و منو چل کرده اینه ک بشددددددددت پرحرف😩

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دائم بهم‌میگه تنها نرو خونت بیا اینجا اما منم با هزار مدل متوجهش کردم ک خونه خودم راحتتر از هرجاییم حتی خونه مامانم اما بازم میگه خب البته دلش برام میسوزه ک تنها نباشم اما من واقعا حوصله تعریفای تکراریشو ندارم☹

پس من چی بگم یه روز درمیون کلا نیس 

واقعاااااااا سخته،منکه بریدم اما دوست ندارم غر بزنم و مانع اهداف شوهرم بشم

گفتم از امشبم دیگه خونه خودمون میخوابم با اینکه بار اول ک شب تنها خونه بمونم و میترسم ولی باید عادت کنم دوست ندارم دائم بیرون از خونه باشم😒

واقعاااااااا سخته،منکه بریدم اما دوست ندارم غر بزنم و مانع اهداف شوهرم بشم

عزیزم اصلا نرو خونه مادرشوهرت 

تامیتونی بمون خونه خودت... یه بهونه بیاربگوخونه شما خوابم بهم میخوره سردردمیشم تجربه شخصی من اینه

من یکسال اول بامادرشوهرم بودم بخاطر شغل شوهرم واقعا خسته شده بودم حالامن شوهرم اصرار داشت خداروشکر با دارشدم موندم سرخونه وزندگی خودم 

حالا این بنده خدا که میگین خوبه اما من چی بگم یه سختی‌هایی توی یکسال کشیدم که ازهرچی ازدواج بود پشیمون شده بودم حالم بهم می‌خورد ازوضع زندگیم

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
عزیزم اصلا نرو خونه مادرشوهرت  تامیتونی بمون خونه خودت... یه بهونه بیاربگوخونه شما خوابم بهم م ...

منم خییییییلی برای نرفتنم مقاومت میکنم،میگم تاحدی ک حاضرشدم تنها بخوابمو نرم واقعا سختمه،اصلا این دوروز انقدر فشارروحی تحمل کردم ک در تمام مدتهایی ک همسرم میرفت اینطور نمیشدم

منم خییییییلی برای نرفتنم مقاومت میکنم،میگم تاحدی ک حاضرشدم تنها بخوابمو نرم واقعا سختمه،اصلا این دو ...

ترس شاید چندروزه اول باشه دیگه عادت میکنی اگه خیلی می‌ترسی چراغ خاموش نکن تلویزیون رو هم روشن بزار

من هم خیلی سختی کشیدم از تیکه کنایه هرروزه بگیر و کلی ایرادات دیگه و.... 

ترس شاید چندروزه اول باشه دیگه عادت میکنی اگه خیلی می‌ترسی چراغ خاموش نکن تلویزیون رو هم روشن بزار ...

واقعا هم زیاد پیش هم بودن باعث میشه روها بروی هم باز بشه،اصلا همیشه با قاطی بودن زیادی مشکل داشتم حتی اگه دوروبریات آدمای خوبی باشن

واقعا هم زیاد پیش هم بودن باعث میشه روها بروی هم باز بشه،اصلا همیشه با قاطی بودن زیادی مشکل داشتم حت ...

دقيقأ اااا من مادرشوهرم تاقبل اون که بمونم خونش احترام رو خیلی نگه می‌داشت و.. حتی دوران عقد اصلا خونشون نخوابیدم

اما اون یکسال هرچی رفتار زشت وزننده بود ازش دیدم من حالا یه برادرشوهر مجرد هم داشتم که باید جلوش باحجاب میبودم دیگه شما خودت ببین چقدر سخته ازصبح تاشب حتی توی خواب هم حجاب داشته باشی! 

طوری شده بود حتی اون یکی برادرشوهرم به جاریم گفته دلم براش میسوزه خداکنه شرایطش جورشه بره خونه خودش 

دقيقأ اااا من مادرشوهرم تاقبل اون که بمونم خونش احترام رو خیلی نگه می‌داشت و.. حتی دوران عقد اصلا خو ...

آخی عزیزم چقدر سختی کشیدی😔بعضی دردا برای همه قابل فهم و درک نیست اما من بخوبی درک میکنم که چقدر خانوم بودی و صبوری کردی خودِ من عمراً تو چنین شرایطی بمونم واقعا ول میکنم میرم،منم بردارشوهرم مجردِ اما سربازه یروز خونه‌اس یروز نیست اصلا هم زیاد نمیام مثلا امروزو ک تنها بودم و اونم خونه بود ۲ساعت ظهر اومدم،شبم ۹ اومدم خیلی بشینم تا ۱۲

اما واقعا میگم مستقل نبودن و زندگی گروهی بزرگترین رنج و درد برای یک زنِ😞

الان دیگه مستقل شدی؟؟؟؟

آخی عزیزم چقدر سختی کشیدی😔بعضی دردا برای همه قابل فهم و درک نیست اما من بخوبی درک میکنم که چقدر خان ...

آره الان مستقلم یعنی واقعا نجات پیداکردم ازاون شرایط مزخرف... هرکی ازدواج میکنه کلی واسه خودش برنامه داره اما من برنامم خلاصه شده بود اینکه صبح ازخواب بیدارشم یک‌راست برم خونه مادرشوهرم! جالبه باز شوهرم فرداش میومد تامیخواستیم بریم خونمون مامانش میگفت کجامیرید خونتون چخبره! فهمیدیم خونه دارین! دیگه شوهرمم میموند!گاهی اوقات حتی میشد سه چهار روز هم خونه خودمون نمی‌رفتیم اگر میرفتیم قهرمیکرد مامانش.. 

تااینکه خداخواست و باردارشدم دیگه دکترم استراحت مطلق دادبهم اوناهم خونشون طبقه3بود ولی من خونم همکف یکم پیازداغش رو هم زیاد کردم که نباید ازجام تکون بخورم و... وگرنه واسه بچه اتفاقی میفته دیگه اینطوری شد موندم خونه خودم یعنی به روی دخترم نگاه میکنم هزارمرتبه خداروشکر میکنم مایه ی نجاتم شد

الان هنوز که هنوزه میفهمم مامانش نمیتونه مستقل شدنم روببینه ودل پری داره