2777
2789

منم دوسال ونیم هرکی بامن قبل من بعد من یه ماه پیش نامزدشد عروسی کرد من هیچ من نگاه😐آخرم کارم داره به طلاق میرسه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

خدا صبرت بده! دوران عقد ادم خیلی سر در گمه! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بودم با پافشاریم تابست@ن عروسی کردیم هرجوربود بااینکه برادرشوهر عنترم عوضی راضی نبود و دراخر رید بهمون

خداروشکر من پافشاری کردم وگرنه عمرا میتونسیم عروسی بگیریم تواین وضع بخدا

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ساده بگیرید برید سر زندگیتون، هیچی به اندازه استقلال به آدم آرامش نمیده! هر چقدرم که سخت باشه، بهتر از اینه که خونه به دوش باشی، هی از خونه بابات بخوای بری خونه پدر همسرت. البته نمیدونم منظورت از نامزدی چیه؟ عقدی یا قبل عقد

دلم میخواد یه چیزی بگم ک آرومت کنم فقط میتونم بگم درکت میکنم منم یه سال دوست بودم سه سال و سه ماه نامزد سخته ولی به این فکر کن ک میگذره و وقتی بگذره نمیدونی چقد شیرینه قدر تک تک ثانیه ها رو میدونم خیلی با هم صمیمی هستیم الان فقط باید حواست باشه بی حوصله و کم طاقت ک شدی بحث و اینا پیش نیاد کوتاه بیایین نامزدی طولانی گاهی سر همین بده ک احتمال داره منجر ب قهر و جدایی بشه دور از شما

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

عزیزم سخت نگیرید لازم نیست رسم و رسومات رو بجا بیارید برید سر خونه زندگی تون ، من خیلی هارو میشناسم حتی عروسی هم نگرفتن الان دارن زندگی میکنن و چقدر هم خوشبخت هستن سخت نگیرید عزیزم کم و زیاد برید خونه ی خودتون اصلا اصلا هم به حرف هیچکس توجه نکنید.

باسمک الله الکبیر العظیم الملک الحق المبین