zahra6844h مدیر استارتر عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 559 عنوان قیمت طلا 494 بازدید | 54 پست بچه ها میگن قیمت طلا تا ۲۰۰ تومن میخواد بیاد پایین راسته؟؟؟؟؟ 1398/04/08 | 20:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 من شنیدم دوربر۲۰۰تومن میشه مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
فااااطمهه عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 778 به حال ما بدبختا فرقی نمیکنه همین که شکممون رو سیر میکنیم کافیه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 وسایل ارزون شده ماشین ارزون شده مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
مامان_رضاجونم عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 8444 الان چند شده مگه؟ پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13571 خده از دهنت بشنوه درست ۱.۵سال منتظرم قیمت به ثبات برسه.ولی چشمم آب نمیخوره کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 بشه ۲۰۰تومن میرم کلی میخرماون دفع شد۴۹۰تومن رفتم ازترسم خریدم الان شده۴۲۰تومن☹☹☹ضررکردم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
tarke4 عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 5358 الان قيمتش چنده من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من