2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلات بعدی چی؟ مشکلاتی که زندگی رو به کام هم تلخ میکنن چی؟ آزمایش دارن؟

به نظرم اگه دو نفر همو واقعا دوس داشته باشن با هم کنار میان و نمیذارن خانواده ها وارد مسعله بشن که مشکل بزرگ و بزرگتر بشه

و وقتی روابط ۲ خانواده خیلی با هم صمیمی و نزدیک نباشه انگار که غریبه ان ...

پس نباید مشکلی پیش بیاد...

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟

عزیزم‌جاری من و‌برادرشوهرم فامیلن

روزی نیس که بخاطر رفت و آمد با فامیلا یا حرفای فامیلاشون بحث نکنن

خودشون گاهی بی تفاوت میشن ولی یه حرفایی میان میزنن که بینشون بحث و دعوا پیش بیاد

این طرف با یکی مشکل داره قهرن اون طرف باهاشون رفت و آمدکنه انقد پشت سرهم حرف میزنن که دعوا راه میفته

درسته این مشکلا برا غریبه ها هم هست ولی تو فامیل بیشتره چون همه باهم رابطه دارن

هرروز خدارو شکر میکنم که با فامیل ازدواج نکردم

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

اون خو ازمایش داره

متاسفانه فقط یک سری از بیماریها رو ازمایش نشون میده چند هزار بیماری وجود دارن که هیچ ازمایشی نمیتونه تشخیص بده، من یکی دو نفر رو میشناختم که با وجود اینکه ازمایششون مشکل نداشت بچه هاشون بیماریهای نادر ژنتیکی داشتن 

عزیزم‌جاری من و‌برادرشوهرم فامیلن روزی نیس که بخاطر رفت و آمد با فامیلا یا حرفای فامیلاشون بحث نکنن ...

بله اینم منطقی و درسته...

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
به نظرم اگه دو نفر همو واقعا دوس داشته باشن با هم کنار میان و نمیذارن خانواده ها وارد مسعله بشن که م ...

این حرف درسته ولی گاهی اتفاقایی پیش میاد که ناخودآگاه دعوا راه میفته

من تجربمو بهت گفتم که ازدواج فامیلی خوب نیس

بعدها که تجربه کردی به حرفم میرسی

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

این حرف درسته ولی گاهی اتفاقایی پیش میاد که ناخودآگاه دعوا راه میفته من تجربمو بهت گفتم که ازدواج ف ...

ممنون از راهنماییتون 

من هنوز انتخاب نکردم

ممنون از راهنماییتون  من هنوز انتخاب نکردم

خواهش میکنم

اگه دنبال آرامشی باغریبه ازدواج کن که لااقل دعوای فامیلی نداشته باشین