2777
2789
من تجربیم حس بدی پیدا کردم.خیلی دوس دارم مامایی قبول بشم تو رو خدا دعا کن واسم

منم مامایی و پرستاری دوست دارم ولی میگن که مامایی بازار کار نداره و رشته ی خوبی نیست و الان دیگه پزشک زنان هست و...

پرستاری هم میگن در مقابل کار هایی که می‌کنی حقوقی که میدن ارزش نداره و همه کارارو پرستار می‌کنه حقوقش پزشک میگیره ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول شدی؟  راستی من ک رشتم انسانیه میتونم تربیت بدنی انتخاب رشته کنم؟  چ رتبه ای میخاد؟

آره دانشگاه دولتی   

کنکور من سال ۸۹ بود عشقم. قانون های الان رو نمیدونم

ولی رشته خوبیه تربیت بدنی. همش ورزش و ... آینده هم میری باشگاه میزنی

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
منم مامایی و پرستاری دوست دارم ولی میگن که مامایی بازار کار نداره و رشته ی خوبی نیست و الان دیگه پزش ...

مهم اینه بهش علاقه دارم.خیلیا الکی جو میدن علاوه بر دکتر زنان به ماما هم خیلی احتیاجه.

خب مرستاری هم نسبت به دیگر شغل درآمد خوبی داره

اگه درسا‌رو کمتر از ۶۰ نزنم پزشکی قبول میشم؟ البته به جز زمین

پزشکی سخته قبولیش شاید یه جای دور مثل سنندج قبول شی بعضی دانشکده های علوم پزشکی تعهد داره یعنی باید هشت سال تو روستا ها کار کنی

اره عزیزم سال سوممه

من سال دوممه ولی اصلااا آماده نیستم احتمالا بازم بمونم

از کی پارسال شروع کردی؟؟؟؟میشه رتبه پارسالت رو بگی؟؟؟استرس دیووووونم کرده😭😭😭😭

میشه با دل های پاک تون دعا کنید خواهرم باردار بشه؟۴ سال منتظرم خاله بشم