2777
2789
قرصه؟

اره زینك پلاس قرص تقویته. ولی به نظرم سر خود نخور بااینكه تقویتیه با دكتر مشورت كن كه بدونی چه مقدار بخوری. كلا هیچوقت هیچ.دارو و قرصی رو سر خود نخور 

تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حوصلم نگرفت انجام بدم خيلي سخت بودن....سه هفته انجام دادم فقط.شما كامل انجام دادي؟

آره حوصله میخواد ولی می ارزه 

نه منم یه ماهه انجام میدم 

تواین سه ماه نتیجه گرفتی؟چندسالته

تورو خدا پیگیر باش مث من نشو

من الان ۲۲ ام هیییچ کاری ام از دستم برنماید 

برو دکتر بده حتماااا از مچ دستت عکس بگیره اگه جای رشد داشته باشه ارژنین هم میتونی بخوری ک حسابی قد بکشی

🧸🤎

آها شاید زیاد تلاش نکردی بیشتر ازماه دوم به بعد نتیجه میگیرن

من خیلی دنبال اینم که بدونم این پکیج جواب میده یا نه اگه شما انجام دادی جواب داده لطفا بگین و تجربه تون رو بنویسید ممنون میشم راهنمایی کنید چونکه وقتش رو ندارم میخوام بدونم اگه واقعا جواب میگیرم وقت بذارم🙏🙏🙏🙏

سلام این پکیج که میگین همین گرو تالر من خریدمش شما خودتون نتیجه گرفتین؟!!! میخواستم بدونم اگه جواب م ...

سلام بله همونه بنظرم نتیجه میده من انجام ندادمش چون اصلا وقت نکردم وخیلی وقت گیره نمیتونم 

من خیلی دنبال اینم که بدونم این پکیج جواب میده یا نه اگه شما انجام دادی جواب داده لطفا بگین و تجربه ...

عزیزم انجام بده ورزش خیلی خوبه من بااینکه نامنظم وکم انجام دادم دوسانت قدکشیدم ولی چون وقت نداشتم وقفه افتاد والان تنبلیم میاد دوباره انجام بدم ولی توفکرش هستم 

عزیزم انجام بده ورزش خیلی خوبه من بااینکه نامنظم وکم انجام دادم دوسانت قدکشیدم ولی چون وقت نداشتم وق ...

من ۳۰ سالمه جواب میده؟! نتیجه میگیرم؟ شما چه مدت انجام دادین ۲ سانت افزایش داشتین؟؟

من ۳۰ سالمه جواب میده؟! نتیجه میگیرم؟ شما چه مدت انجام دادین ۲ سانت افزایش داشتین؟؟

میگن بین ده تا ۴۵سال جواب میده 

من کم انجام دادم نامنظم بود یادم نیست 

عزیزم نمیدونم خیلیا نتیجه گرفتن شاید شماهم نتیجه خوبی بگیرین