2777
2789
عنوان

کی مثل منه؟؟؟مگه میشه؟؟

112 بازدید | 7 پست

ببخشید که اینجوری میگم.اما کیا مثل منن؟کیا انقدر پوستشون کلفت شده که دیگه گریه شون در نمیاد؟کیا عادت کردن به مشکلات و گرفتاری؟نمیدونم چطوریه؟اما دیگه مثل قدیم نیست که اشکم لب مشکم باشه.دیگه حتی با بدترین شرایط هم گریم نمیگیره.تلاش میکمم اما دریغ از یه قطره.مگه داریم؟مگه میشه؟

من الان بعده کلی مشکلات

هرکار میکنم دیگه گریم نمیاد

حتی وقتی دارم میترکم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا ما که گریه میکنیم فایده ای جز سر درد برامون داره اونشب شب تولد بچه م یه عالمه از صب سر پا بودم یه بند تو آشپزخونه آخر شب به جای اینکه بگه دستت درد نکنه تازه میگه چقد کندی تو دیگه نمیدونم باید چیکار کنم بعدم گریه میکنم میگه من شوهرتم نمیتونم باهات حرف بزنم حالا من از صب سمبوسه سالاد پفیلا دونات سالاد ماکارونی ژله این همه چیز درست کردم و شام و ظرف شستن بعد میگه کندی این بدبختی نیست 

حالا ما که گریه میکنیم فایده ای جز سر درد برامون داره اونشب شب تولد بچه م یه عالمه از صب سر پا بودم ...

توام با خنده و ادای بچگونه بگو خودت کندی اصلا قهلم آشتیم نمیتونم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود