2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هشت هفته که هنوز چیزی تسکیل نشده که بخوای از روش تشخیص بدی.تا18هفته باید صبر کنی

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
بفرسمن قطعی نمیدونم ولی بنظرم پسره برا چند نفری گفتم درست در اومد حتی خودم😍انشالله هرچی هست سالم با ...

اخه سمت راست تصویره یعنی سمت چپ رحم میشه که میگن دختره شما باچه روشی میگین پسره میشه توضیح بدی عزیزم؟

اخه سمت راست تصویره یعنی سمت چپ رحم میشه که میگن دختره شما باچه روشی میگین پسره میشه توضیح بدی عزیزم ...

مال منم سمت چپ بود پسرم

ببین اگه جنین مثل لوبیا باشه میگن پسره اما اگه شبیه یه توده گوشت دختره دلیل علمی نداره ولی واسه خیلیا درست در اومد

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
از روی روش رمزی که از روی سمت جنین و ایناست تشخیص میدن

عزیزم اینحرفا رو پیش پزشک بگی کاملا رد میکنه..چون.هنوز اندام های جنین تسکیل نشده که بخوان روش رمزی بزلرن..چه برسه به آلتش که دیرتر تشکیل میشه

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
عزیزم اینحرفا رو پیش پزشک بگی کاملا رد میکنه..چون.هنوز اندام های جنین تسکیل نشده که بخوان روش رمزی ب ...

عزیزم روش رمزی از ده هفته به پایین جواب میده که از سمت ساک و سمت جنین تو ساک تشخیص میدن بعدکه جنین بزرگ سد همه جای ساک میگیره و نمیشه تشخیص داد

عزیزم روش رمزی از ده هفته به پایین جواب میده که از سمت ساک و سمت جنین تو ساک تشخیص میدن بعدکه جنین ب ...

اینو از کی شنیدی؟