2789
عنوان

خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 34 پست
خب بشین قشنگ باهاش حرف بزن، همین حساب کتابارو جلو خودش بکن تا متوجه بشه که خواهرت ضرر نکرده بچه اول ...

خدا شاهده خواهرم حاضر نبود بلیط منو بهره تا جا از دست نده تا من برسم خونه یک ساعته باهاش حساب کنم اما پول سفر پارسال و من دادم بعد ۳ ماه هم باهام حساب کرد .

خب بشین قشنگ باهاش حرف بزن، همین حساب کتابارو جلو خودش بکن تا متوجه بشه که خواهرت ضرر نکرده بچه اول ...

اره بچه اولم . ولی عروس آخرم.  خر حمالی ها مال ماست خارج و چیتان فیسان مال بقیه . حالم از فرق گذاریاشون بهم میخوره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این از خانواده خودم . حالا الان خانواده شوهرم هم همینن.  جاریمو تا حالا چند بار خارج بردن،عکس ب ...

به شوهرت هیچی نمیگی؟ به خونوادش که نمیتونی چیزی بگی ولی به خودش که بگو

من اگه جای تو بودم همچین شوهرمو پر میکردم تا اون حقمو بگیره

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  

در واقع فکر می کنم ایراد از خودمه.  دو سه بار بچه هام و دادم دست مامانم رفتم ۲ ساعت بیرون خواهر ۸ سال از خودم کوچیکترم زنگ زد بهم گفت تو ببخشید گ ه میخوری میری بیرون بچه ها تو میاری برای ما . در حالی که بچه های مردم مدام خونه مادر بزرگ پدر بزرگاشونن و منم تا به حال به ای خواهر نفهم الدنگم تو هم نگفتم

اره بچه اولم . ولی عروس آخرم.  خر حمالی ها مال ماست خارج و چیتان فیسان مال بقیه . حالم از فرق گ ...

منم بچه اولم، همیشه همین بوده مامان و بابا به بچه اولیا زور میگن ولی تو خونواده شوهر برعکسه نود درصد مواقع عروس بزرگه یه احترام عجیبی داره، هرچی اون بگه همونه

ولی عروس حرفای عروس کوچیکه ازین گوش میاد ازون گوش میره

به شوهرت هیچی نمیگی؟ به خونوادش که نمیتونی چیزی بگی ولی به خودش که بگو من اگه جای تو بودم همچین شوه ...

میگم اتفاقا امروز گفتم ،میگه اون گناه داره افسرده است فلانه . والا اون ۳ ماهه حداقل مادرش پیششه تر و خشکش میکنه من چی ؟ من همسایه خواهر شوهرلمم اونا هم ۲ بار بچه رو بردم خونشون بازی خالشون گفت زاییده ول داده خونه فلانی ! حواسش نبود من دارم می شنوم بعدا هم کلی عذر خواهی کرد اما چه فایده د از دل من نرفت

در واقع فکر می کنم ایراد از خودمه.  دو سه بار بچه هام و دادم دست مامانم رفتم ۲ ساعت بیرون خواهر ...

چقد بی ادبه، تقصیر خودته، پر روش کردی

انقد ضعیف نباش در مقابل زورگویی مامان و آبجیت وایستا.

من اول فکر میکردم مامانت تو مجردیت یه حرفایی زده که بهت برخورده و تو دلت مونده ولی حالا میبینم علنا داره فرق میذاره و این فرق گذاشتنا و مظلومیت تو آبجیتو خیلی پر رو کرده

انقد ضعیف نباش، نذار ازت سوءاستفاده بشه، هرچقد ضعف نشون بدی باهات بدتر رفتار میکنن

میگم اتفاقا امروز گفتم ،میگه اون گناه داره افسرده است فلانه . والا اون ۳ ماهه حداقل مادرش پیششه تر و ...

چ شانسی داری تو

چقد بی ادبه، تقصیر خودته، پر روش کردی انقد ضعیف نباش در مقابل زورگویی مامان و آبجیت وایستا. من اول ...

من ذاتا آدم چالشی نیستم و از همین مسئله می خورم از دعوا از قهر خودمو دور می کنم و اساسا آدم عذاب وجدانی ای هستم که مثلا مامانم زحمت کشیده خواهرم پول نداره جاریم افسردگی داره پس من کوتاه بیام‌اگه من کوتاه نیام اونا اذیت میشن

چقد بی ادبه، تقصیر خودته، پر روش کردی انقد ضعیف نباش در مقابل زورگویی مامان و آبجیت وایستا. من اول ...

حالا من انقدر هم از فحش دادن بدم میاد که جتی نمیتونم جوابشو بدم . خندم میگیره مثل احمقا

من ذاتا آدم چالشی نیستم و از همین مسئله می خورم از دعوا از قهر خودمو دور می کنم و اساسا آدم عذاب وجد ...

خب اذیت بشن، پس خودت چی

خودت هیچ حقی نداری؟ داری اشتباه میکنی

ببخشید استارتر جان بابت سوال بی ربطم

دوستان چطور میتونم پیگیر دلیل حذف تاپیکم باشم؟

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش