2789
عنوان

خسته ام

255 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها 

راستش چند وقته خیلی فکرم مشغوله . من ازدواج کردم دو تا بچه هم دارم . خوب راستش نمی دونم از کجا شروع کنم اما تازگیا یه حس شبیه نمیدونم بگم حسادت یا غبطه دارم ،از ساده بودنم از بلد نبودنم،از حرف نزدنم خسته شدم . هیچ کسم ندارم بشینه پای حرفام 

۲ تا خواهر دارم که نمیدونم به چی دلیل تا بوده توجه و خدمات مال اونا بیشتر بوده تا من . وقتی مجرد بودم از بس مامانم چپ و راست دارم کرد که برای خودت کاری جور کن و کی گور نجستو از این خونه گم می کنی و ... از ۱۹ سالگی سرکار پاره وقت رفتم . بابام مخالف بود ولی من دیگه توان روانیشو نداشتم پول از خانواده بگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در همون مجردی ولی مامانم به خواهر کوچیکم هیچی نمی گفت و اون بریز و بپاش فراوون داشت و اگه بهش می گفتن رعایت کن خیلی ضربتی برخورد می کرد . اون از من کوچکتر بود و ازدواج کرد و من با این که کلییییی از کارها رو خودم انجام دادم و ازدواج اینا رو خودم جور کردم اخر شنیدم که تو به خواهرت حسودی می کنی و خواهرم ۱ ماه بی دلیل به خاطر اینکه خواب دیده بود من با شوهرش ازدواج کردم باهام سر و سنگین بود

بعد من ازدواج کردم . خرید های عروسی رو خودم کردم در حالیکه در همون حوالی مامان و بابام برای دامادمون خرید کردن و دد نهایت بهشون کادو دادن تو عروسی ولی من کادوی عروسی که نگرفتم هیچ طلاهای دختریمم مامانم ازم گرفت و من بی طلا رفتم اولین بار خونه خانواده همسرم . باز به خواهرم داد

حتما مامانت موقع عصبانیت اون حرفارو بهت میزده، به دل نگیر. معمولا مامانا وقتی از ما دخترا ناراحتن هرچی به دهنشون میاد میگن

من خودم از اول راهنمایی هروقت با مامانم دعوام میشد جلو آبجی و داداشام بهم میگف کی ازدواج میکنی که از دستت راحت بشیم، انقد بدبختیم که یه دونه خاستگارم نداری

شب و روز از خدا میخواستم که برام خاستگار بیاد ولی من رد کنم تا فقط مامانم دیگه جلو بقیه منو شرمنده نکنه

الانم که ازدواج کردم باز نقطه ضعفای دیگه یی پیدا کرده واسه سوزوندنم در حالیکه به آبجیا و داداشای دیگم کمتر از گل نمیگه

ولی واسه آرامش خودم اصلا به رفتارای بدش فکرم نمیکنم

بهت پیشنهاد میکنم تو هم اهمیت نده، بخاطر خودت

خدایا شکرت که همیشه تو سختیا کمکم کردی و تنهام نذاشتی  

اولین روز مادر مامانم منو زور کرد براش طلا بخرم منم خریدم و خواهرم یک گلدون داد بهش ولی تولد من مامانم هیچی بهم نداد و به اون یک عالمه لباس و ظرف داد . بازم با اینکه من از اون کمک کار تر و مهربون تر بودم . ولی می گفت خانواده شوهر تو پولدارن ولی خواهرت نه

حتما مامانت موقع عصبانیت اون حرفارو بهت میزده، به دل نگیر. معمولا مامانا وقتی از ما دخترا ناراحتن هر ...

خیلی سعی کردم الانم تو رفتارام ناراحتیم معلوم نیست اما انقدر چیزای دیگه میبینم که مطمئنم ایراد از خودمه

بعد من ازدواج کردم . خرید های عروسی رو خودم کردم در حالیکه در همون حوالی مامان و بابام برای دامادمون ...

چ تبعیض بزرگی

چرا اعتراض نکردی به کارش؟ نباید حداقل واسه طلاهای خودت کوتاه میومدی

رفتارهای فرق گذارانه!!!ادامه داشت و داره مثلا مامانم خیلی مصره که من جیب خواهرمو نزنم !! در حالیکه ما پیارسال رفتیم خارج شوهر من مادر خرج بود و بعد ۲ ماه دلارهای ما رو به ریال روز (کمتر از موقع سفر) باهام تسویه کرد و پارسال تو سفرمون اونا مادر خرج بودن و اونجا از من نقد دیر می گرفتن ولی مامانم هنوزم میگه خواهرت ضرر کرده بهش یورو بده !!! 

خیلی سعی کردم الانم تو رفتارام ناراحتیم معلوم نیست اما انقدر چیزای دیگه میبینم که مطمئنم ایراد از خو ...

نه تو هیچ ایرادی نداری، از حرفات فهمیدم که مامانت تو هم مثل مامان من داره بین بچه هاش فرق میذاره ولی نه تو ظاهر نه باطن بهش اهمیت نده

رفتارهای فرق گذارانه!!!ادامه داشت و داره مثلا مامانم خیلی مصره که من جیب خواهرمو نزنم !! در حالیکه م ...

خب بشین قشنگ باهاش حرف بزن، همین حساب کتابارو جلو خودش بکن تا متوجه بشه که خواهرت ضرر نکرده

بچه اولی؟ معمولا این ششرایط واسه بچه اولیاس

این از خانواده خودم . حالا الان خانواده شوهرم هم همینن.  جاریمو تا حالا چند بار خارج بردن،عکس بچه اون بک گراند موبایلشونه،خونه بالاییشونو برای مادر و پدر جاریم کنار گذاشتن که بهش نزدیک باشه بچشو نگه داره مدام میگن بیچاره افسرده شده و مدام بهش میرسن اما من هیچ انگار که من بهر تماشای جهان آمده ام ... اون از خانواده خودم اینم از اینها