2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم🤔🤔🤔🤔🤔🤔

161 بازدید | 13 پست

نمیدونم چرا اما همش دلم میخواد یه کار اینترنتی داشته باشم

یه چیزی خودم تولید کنم یا حداقل بتونم بفروشم

خدارو شکر نیاز مالی ندارم اما واقع بیشتر از چند ماهه که میخوام یه کاری بکنم اما نمیدونم چیکار کنم

خیلی خیلی دوست دارم خودم چیزی تولید کنم یه مدت فکر زیورآلات بودم بعد تحقیق کردم گفتن اشباع شده نمیدونم چیکار کنم😔😔😔😔😔😔

کسی هست کمکم کنه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی سخته بازار کار پیدا کردن.مخصوصا تو این یکی دوسال اخیر.من عروطک خمیری درست میکردم بازار کارم عالی بود پنج سال پیش.ولی دوساله یه قرون فروش ندارم.تک و توک شاید ماهی ۱۰۰ ۲۰۰از نمد سفارش بگیرم.اگه پنج شش سال پیش بود ماهی یکی دوتومن درامد داشتم😥

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
یعنی عروسک نمدی؟؟؟

اره.مگنت.گیفت.عروسک..ولی اصلا خریدار نیست بااینکه کارم فوق العاده تمیز و عالیه..هیشکی نمیخره😒😥

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
خیلی سخته بازار کار پیدا کردن.مخصوصا تو این یکی دوسال اخیر.من عروطک خمیری درست میکردم بازار کارم عال ...

الان خیلی ها توی پوشاک کار میکنن ولی به نظرم فروش اینترنتی خیلی کمه چون من خودم تا نرم از نزدیک نبینم و نپوشم نمیخرم البته این نظر منه

الان خیلی ها توی پوشاک کار میکنن ولی به نظرم فروش اینترنتی خیلی کمه چون من خودم تا نرم از نزدیک نبین ...

پوشاک نیستم گلم.عروسک نمدی.پوشاک منم اینترنتی نمیخرم.اعتماد ندارم

ولی در کل هرچیو میخوای شروع کنی اول برو بازار بپرس مشتری پیدا کن.نهایت یکی دوتا نمونه کار برا خودت درست کن ببر نشون بده.اگه خریدار داشتی وسیله زیاد بگیر وگرنه مثل من همش میمونه رو دستت

ولی در کل هرچیو میخوای شروع کنی اول برو بازار بپرس مشتری پیدا کن.نهایت یکی دوتا نمونه کار برا خودت د ...

من تا حالا کار اینترنتی نداشتم به نظرت مثلا اگه شکلات خارجی کار کنم میگیره البته بگم برادرم توی بازار تهران حجره داره و همین کار و میکنه فقط من میخوام اینترنتی باشه 

شما ک کار کردید واقعا مردم  اینترنتی راحت سفارش میدادن؟؟؟

من تا حالا کار اینترنتی نداشتم به نظرت مثلا اگه شکلات خارجی کار کنم میگیره البته بگم برادرم توی بازا ...

میگم که نه سفارش خیلی کمه اینترنت.برو شیرینی فروشیا نمونه کارتو ببر اگه خریدار بودن شروع کن کار کن.تو نت نمیشه فروخت که