در زندگی زیاد برامون پیش اومده که با مشکلی بی نهایت بزرگ روبرو شدیم اما با توکل به خدا دست به دامن دعاها و نمازهای قشنگی گشتیم که کمکمون کردند به نحوی معجزه آسا مشکلمون حل شه و به خواسته مون برسیم .
تقریبا در زندگی همه انسان ها یکچنین اتفاقاتی به کرات رسیده که هیچ وقت فراموش نمی شه
من در اینجا می خواهم از تجربه شخصی ام یاد کنم و همچنان از سایر دوستان هم خواهش کنم اگر دعا یا نماز و یا هر ذکری بلدند که اعتقاد دارند خیلی حاجت میده ، به اینجا بیایند و با دوستانشون در میون بگذارند . اگر تجربیات جالب حاجت گرفتن شون رو هم بگن خیلی بهتره
من چند سال پیش خیلی دلم می خواست فوق لیسانس یک دانشگاه سراسری عالی قبول شم. خیلی دلم می خواست . زیاد هم درس خونده بودم . درسم هم خوب بود اما در بعضی از رشته ها ادامه تحصیل بی نهایت سخته . یک دوست فرشته سیرتی به من یاد داد که باید 60 بار سوره مبارکه یس رو بخونی به نیت حمزه سیدالشهدا . کن فیکون می شه !
خوندم و شد .
من از این کار حاجت های فراوانی گرفته ام . البته به خواست و لطف پروردگار .
به دست های او نگاه می کنم ، که می تواند از زمین ، هزار ریشه ی گیاه هرزه را برآورد ، و می تواند از فضا ، هزارها ستاره را به زیر پر درآورد ، به دست های خود نگاه می کنم ، که از سپیده تا غروب ، هزار کاغذ سپیده را سیاه می کند ، هزار لحظه ی عزیز را تباه می کند ، مرا فریب می دهد ، تو را فریب می دهد ، گناه می کند ، چرا سپید را سیاه می کند ، چرا گناه می کند ؟
فریدون مشیری