2777
2789
عنوان

باردار نشدن👶🏻؟؟!!

154 بازدید | 11 پست

دوستان دقت كردين الان همه مشكلات باردار شدن دارن 🤔 

دعا ميكنن بچه دار شن 🤦🏻‍♀️🤲🏼

چرا اينجوري شده؟! چرا بايد تو اين گرونيا ب جا اينكه سيمسوني بچمون بخريم ميليون ها خرج دكتر كنيم .👶🏻😐

چقد خوبه هر وقت دلمون خواست بچه بياد تو زندگيامون😬😬

من خيليا رو دارم مي بينيم تحتِ درمانن  🤦🏻‍♀️ تعجب ميكنم ☹️

زمانِ قديم نه كيت تخمك گذاري بود نه تنبلي تخمدان نه مشكل اسپرم بود  همه بيشتر از ٧ تا بچه مي آوردن خيلي راحت و باخواستِ خودشون💕😊 دلاشونم شاد پشت سرهم  بچه😊

الان همه مشكل دار شديم!تازه يكي ميارن اينقد بهشون سخت ميگذره ميگن توبه😂 بجشون رفت مدرسه تازه سنشون بالا٣٠ شد بفكر دومي!😂🤦🏻‍♀️تازه هميشه مي نالن از بچه هاشون 😃 اما قديما انرژي ميگرفتن با ديدن بچه هاشون. چن تا مي اوردن اينقد جووون حالا خانوما الان..!🤭 قبول دارين

باردارم بشی به غلط کردن می ندارنت انقدر استرس داره و سختی راه به راه ازمایش و غربالگری و ۹۰٪ خانومارو‌الکی می فرستن امینو سنتزو تا روز اخرش استرسه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیشونی سیاهیم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

اره والا.از وقتی تو فکر بچه افتادیم همش یه درد جدید گرفتم

از این دکتر به اون دکتر.الکی تو 1ماه بیشتر از1میلیون خرج دکترمون شد.درسته پولی نیس ولی خب همون پول برای خیلیا خیلیه

جالبش اینه منی که همه پریودیام به موقع بود الان تو 1ماه سه بار پری شدم در صورتی که همه ازمایشام نرماله😕😕😕😕

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
زهرا امصات واقعیه ???

اره عزیزم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
من اینستا ندارم چکار کنم 😒

تو یکی از تاپیکام بفرست

اره والا.از وقتی تو فکر بچه افتادیم همش یه درد جدید گرفتم از این دکتر به اون دکتر.الکی تو 1ماه بیشت ...

😂😂 اين دكترا هم الكي دستكاري ميكنن هورمون و پريود ازمايشا ووو تا چيز بدنت بهم بخوره و تو ي عالمه پول بدي و ب بدن عاديتت برگردي خودمون دلمون خوشه تحت نظريم و قراره بچه دار شيم!😅😂😂😅🤣

😂😂 اين دكترا هم الكي دستكاري ميكنن هورمون و پريود ازمايشا ووو تا چيز بدنت بهم بخوره و تو ي عا ...

خاک تو سرشون هر کدوم یه چیزی میگن ازمایشای قبلمو بردم پیش این دکتر قبلیه گفت دی بدنت خیلی پایینه رو2بود

در صورتی که دو تا دکتر قبلش دیده بودن و نگفته بودن خیر ندیده ها.