آخه دقیقا همین حالت را یکی از فامیل های ما پارسال داست،هیچ مشکلی هم با گردنش نداشت اما بعد ام ار ای فهمیدن دیسک گردنه زده به اعصاب دست و پاهاش ،روز به روز هم بدتر میشد آخر سر عمل کرد الان بهتره
من مشکل تیرویید دارم عود کرده بود tsh ام 12 شده بود .خیلی خیلی بد بود .نبض شدید در دست وپا توی عمرم ندیده بودم همچین چیزی..ب مرور ک تیروییدم برگشت بهتر شدم..ولی همچنان موقع خواب صدای قلبم رو میشنوممم که میگن ربطی دیگه ب تیرویید نداره ..شما چ مشکلی دارین عزیزم؟
من مشکل تیرویید دارم عود کرده بود tsh ام 12 شده بود .خیلی خیلی بد بود .نبض شدید در دست وپا توی ...
چی بگم والا من بعد ی استرس شدید سردرد گرفتم چندروز سردرد داشتم سردردم خوب شد ریشه موهام شدید درد گرفت ک نمیتونستم دست ب موهام بزنم اینم خوب شد حالا ۳روزه که مور مور و گز گز میکنه بدنم مخصوصا دست و پای چپم و از سرم تا پام ی وقتا احساس سوزش حس میکنم خیلی نگرانم خیلی😔
چی بگم والا من بعد ی استرس شدید سردرد گرفتم چندروز سردرد داشتم سردردم خوب شد ریشه موهام شدید درد گرف ...
ان شالله بعد چندهفته خوب میشه.من ب این نتیجه رسیدم اینا همش مال استرس واضطرابه.منم فقط تحمل کردم خوب شدم بعد سه مااه .هیچ دکتری نمیفهمید من چمه .هرچی توضیح میدادم نمیفهمید . سعی کن استرس رو ازخودت دور کنی .