2777
2789

من همه چیو خودم وهمسرم خریدیم البته سیسمونی گرفتم اقوام ونزدیکان پول دادن با اونم رفتم براش پلاک طلا به اسمش خریدم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تخت وکمد چنددست لباس وسایل بهداشتی کریر وساک کالسکه اینها نخریدم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
یعنی مامان باباتون نخریدن

من نذاشتم بخرن چرا اونا به دردسربیفتن گناهشون چیه تو این گرونی من بچه میخوام سختیشو اونا بکشن

شوهرت اعتراضی نداشت

نه عزیزم همسر من خیلی منطقیه بچه ی اونه چرا اعتراض کنه اخه