2777
2789

عکسمو گذوشتم پروفم بعد محمد حساسه بیخود اومد گف مامانم دیده گفته زشته عکسشو پروف بزاره خانوادش مذهبیه:/

بعد من رفتم پیام دادم هرچی از دهنم درومد گفتم اون بیچاره از هیچی خبر نداشتن نگو ک محمد اینجوری گفته بود فقت من بردارم عکسو:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم سوتیه یا نه 

یبار شوهرم لپمو گاز گرفت اوایل نامزدیمون بود پدرشوهر دید گفت لپت چرا کبوده با نیش باز گفتم فلانی گاز گرفته بعد ب خودم اومدم گفتم وااای چرا گفتم بهش زشته

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
عکسمو گذوشتم پروفم بعد محمد حساسه بیخود اومد گف مامانم دیده گفته زشته عکسشو پروف بزاره خانوادش مذهبی ...

😨😨😨😨چه نامرد بوده محمد دروغ گفت بهت آبروت رفت که😤😤😤

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

بچه منم پیش خانواده شوهر خیلی متین با وقارم یه بار تولد برادر زاده شوهرم بودیم بعد همه رقصیدن من گفتم نه خجالت میکشم  پیش برادر شوهرام بعد اون موقع آهنگ گان گام (گام گام)استایل پلی شد بچه ها با اون رقصیدن منم نمیدونم چی شد یهو جوگیر شدم مثل کلیپش رقصیدم 😰😰😰😰😰همه با دهن باز نگام میکردن😮😦😟وشوهرم😨😨😂😂هر موقع یادم میاد میخوام منهدم شم خدااا کاش این لحظه از ذهنم پاک شه😢