2777
2789
عنوان

مجرد سی ساله

1549 بازدید | 150 پست

مجرذا و متاهلا بیاید منو راهنمایی کنید از تجربیاتتون بگید  به دعا طلسم اعتقاد دارید خیلی تنهام دوستام ازدواج کردن با پسر هم نمیتونم دوستی ساده داشنه باشم چون خط قرمزام زیاده و حس گناه ولم نمیکنه .سی و دو سالمه شاغلم مهندسم کارم درامدش خوبه خداروشکر قیافه م کپ لیندا کیانی ولی بختم انگار بسته س

شکر

خب برو دعا نویس

دوستای گلم هر سوالی یا راهنمایی در مورد راه اندازی کسب و کار ..واحد های تولیدی . .. پرورش دام (گاو نژاد های مختلف هلندی هلشتاین سیمینتال )و طیور (مرغ ..بوقلمون )..کشت و صنعت ..تولید  و بسته بندی مواد غذایی(صنعتی و سنتی) داشتین در خدمتم😍❤           🎆♥️    همه ی داراییمو به تو بدهکارم من .... جون جوادت آقا خیلی دوست دارم من♥️🎆                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهر منم دقیقا شرایط شمارو داره خیلی ناراحتشم گاهی میگم انگار دخترای خوب تو جامعه مقبول نیستن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

چله زیارت عاشورای آیت الله حق شناس چاره دردته ...

من خودم تجربشو دارم اطرافیانمم با همین چله هم بچه دار شدن هم ازدواج کردن ردخور ندارع

یکم سخته خوندنش اما ارزششو داره...هم ثواب اون دنیات برقراره هم آرامش این دنیات.

♡چـہ زیبـاسْٺ یـادَٺ خُــداجّــونْ♡

الان اون عکس خودته یا لیندا کیانی 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

سلام عزیز، من که اعتقادی ندارم. درضمن اصلا دوستی با پسر رو پیشنهاد نمیکنم و بنظرم بهیچ عنوان سمتش نرو. بجاش میتونی دعا کنی از خداوند بخوای بهترین اتفاق رو واست رقم بزنه

باز هم خدا هست...

خب اینجام پسرای خوب مجرد هس میتونی دوستی سالم داشته باشی و....

پیش یه دعانویسم برو آره حقیقت داره این چیزا

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن