2777
2789

عکس

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا دمپایی بگیر دستت پشت سر هم پرت کن بالاخره یکیش میخوره بهش

خوشگلم واسم صلوات میفرستی؟ کاش راه دوری بین ما بود🚶کاش سرنوشت ما جدا بود↕از تو فکر من رها بوده🙍گر ندیده بودمت ای یار🙌عشق دیدی خانه ات خراب است💒عشق هر چه گفته ای سراب است💖ای چه حق انتخاب است ❓که ندارم خبر از دلدار❕تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی👫دیدی آخر که تو رفتی و من اینجا ماندم💔دیدی اخر که ز پرواز دلت جا ماندم🚁تنها یار بی کسی ها دیدی تنها ماندم😢دل💖توبه کردی و شکستی دل💔با چه رویی عاشق هستی😍تو امید به هر که بستی💑رفتو آخرش شدی تنها👤من یک غم ادامه دارم😖من بغض آخرین قرارم😧که هنوز در انتظارم😧برسی به داد این شبهام🌃تو همانی که رگ خواب مرا میدانی😴تو همانی که به درد دل من درمانی 💊باورت کردمو گفتی تا ابد میمانی😍   

به ترستون دامن نزنید، یه حشره بی دفاعه که حتی نیش نداره

اون باید بترسه که تا دقایقی دیگه جونش رو از دست میده نه شما

اسپری بزنید بی حال شه بعد با دمپایی بزنیدش. به خودتون بگید من هزار برابر اونم ترس نداره

پس فوبیا دارین😐یه دو سه تا دستمال کاغذی بردار بگیرش بعد پرتش کن بیرون،پرده زبراس دولایه اس بازش کن ...

وای من نمیتونم نزدیکش شم با دستمال بگیرمش😱

خدایا میدانم که میبینی...
به ترستون دامن نزنید، یه حشره بی دفاعه که حتی نیش نداره اون باید بترسه که تا دقایقی دیگه جونش رو از ...

حشره کش زدم روش اومد تو خونه روی اپن باز روش زدم دیگه گمش کردم😭

حشره کش زدم روش اومد تو خونه روی اپن باز روش زدم دیگه گمش کردم😭

حشره کشهامونم الکیه. حالا شاید بعد اثر کنه بیحال بشه بیفته یه جا بشه کشتش

اهمیت نده هی تکرار کن که اون هیچ بلایی نمیتونه سرت بیاره فقط قیافه اش زشته بیچاره همین. اونم به نظر من و تو زشته از اون میشد پرسید ما به نظرش زشت و وحشتناک بودیم! 

یه چیزی بهت بگم؟ میدونی سوسک چقدر برای زندگی بشر لازمه؟ سوسکها نیتروژن تولید میکنن و اگر این منبع نباشه نیتروژن کم خواهیم داشت و دچار مشکلات جدی میشیم

(ضمنا سوسک اسم اصلیش نیست، درستش سوسریه. سوسک مال گله)

حشره کشهامونم الکیه. حالا شاید بعد اثر کنه بیحال بشه بیفته یه جا بشه کشتش اهمیت نده هی تکرار کن که ...

خدایی من از سرعتش میترسم سرعتش ب ادم استرس میده انشالا ک مرده باشه