2777
2789

هزینش چه قدره؟؟؟لطفا بگین

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه طبيعي ميخواي برو اكرمي،فانتزي ميخواي برو سهرابي

طبیعی میخام ولی بعضیا میگن اکرمی بیشتر دماغو بزرگ‌میکنه کارش خوب نیست ولی خودم عکس کارشو دیدیم خوشم اومد 

طبیعی میخام ولی بعضیا میگن اکرمی بیشتر دماغو بزرگ‌میکنه کارش خوب نیست ولی خودم عکس کارشو دیدیم خوشم ...

به نظرت به عکس میشه اعتماد کرده عکس فقط تبلیغ. منم کاراکبری  دیدم  توعکس خوبه ولی باید بری از نزدیک ببینی

طبیعی میخام ولی بعضیا میگن اکرمی بیشتر دماغو بزرگ‌میکنه کارش خوب نیست ولی خودم عکس کارشو دیدیم خوشم ...

به عكس اعتمادي نيس.بايد بري مطبشون.اونم چند بار نه به بار.من مطب اكرمي رفتم،مفردم رفتم ولي با مفرد عمل كردم.

و خدایی که به شدت کافیست....

دکتر سهرابی شاکی زیاد داره مطبش یه مدت پلمپ شد اصلا و ابدا پیش سهرابی نرو

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

دوست من جراحی بینی داشت و همیشه نگران بود که بینی‌اش مصنوعی بشه. اما وقتی نتیجه رو دیدم، خیلی خوشحال شدم که هیچ چیز غیرطبیعی نیست. دکتر احمدی به خواسته‌هایش احترام گذاشت و نتیجه کار واقعا عالی بود. هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم که اینقدر تغییرات مثبت و طبیعی باشه

من خودم پیش دکتر حسین مرادیان تو شیراز عمل کردم. اتفاقاً یکی از چیزایی که قبل عمل خیلی برام مهم بود همین بود که چند روز قراره از کار بیفتم 😅 چون تهران زندگی میکنم و باید برای عمل میرفتم شیراز، از قبل چند روزی رو خالی گذاشته بودم. روزای اول رو استراحت کردم و بعدش بسته به حال خودم برگشتم سر کار. اگه شغلت فعالیت سنگین نداره، معمولاً برگشتن به کار زودتر و راحتتره، ولی برای زمان دقیقش واقعاً بهتره جراح خودت نظر بده