2777
2789
عنوان

جراحی ترمیمی

967 بازدید | 11 پست

سلام دوستان خواهش میکنم کمک کنید

من برای بار دوم میخوام بینیمو عمل کنم 7 سال پیش عمل کردم خیلی داغون کردن دماغمو که افسردگی گرفتم انقدر افتضاح شد الان دوباره میخوام عمل کنم والا گیج شدم انقدر اسم دکتر خوندم و تحقیق کردم خواهش میکنم اگر کسی عمل ترمیمی کرده و راضی هست بهم بگه چون خیلی ترسیدم که دوباره بدتر نشه 

فقط از روی پیجشون نگید چون خیلی از این عکسا که تو پیجه الکیه .ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من هم بعد عمل بینیم داغون شده و میخوام شوهرم رو راضی کنم دوباره عمل کنم دکتر خاتمی نزدیک 7میگیره عالیه یعنی جاری من یه دماغ کلنگ خیلی گوشتی و بزرگ داشت بعد عمل دماغش عالی و طبیعی و کوچیک و بدون نقص شده خیلی دلم میخواد منم برم پیش دکتر خاتمی مطبش تو فرشته است ولی یه کم قیمتش بالاست

ببین من هم بعد عمل بینیم داغون شده و میخوام شوهرم رو راضی کنم دوباره عمل کنم دکتر خاتمی نزدیک 7میگیر ...

عزیزم عمل اول خیلی فرق داره با ترمیمی به این توجه کن .هر دکتری نمیتونه ترمیمی انجام بده شاید این دکتر عمل اولش خوبه