2789
عنوان

خسته شدم دیگه😓😓😓

114 بازدید | 8 پست

سلام

۳۹ هفته ام تموم شد دو روزم گذشت ولی نی نیم نیومد. انگار حالا حالاها هم قصد نداره بیاد. دیگه خسته شدم از انتظار. از کمر و لگن درد دارم می میرم ولی هیچ خبری از انقباض نیست. فقط دو شب پیش یکم درد پریودی داشتم. میگم نکنه چهل هفتمم تموم شه و نیاد.😭😭😭 

کیا آخراشن؟ شما خسته نشدید؟ چجوری این روزا رو میگذرونید؟

دختر قشنگم! قلب مامان! خوش اومدی به زندگیمون❤❤❤ مامان فدای دست و پاهای کوچولوت بشه😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میاد پیاده روی کم داشتی؟

میدونم میاد ولی دیگه خسته شدم😁

پیاده رویمم خوب بوده. چند شبه که دیگه دارم خودمو میکشم از بس پیاده روی کردم همش کف پاهام درد میکنه😣😣

دختر قشنگم! قلب مامان! خوش اومدی به زندگیمون❤❤❤ مامان فدای دست و پاهای کوچولوت بشه😍😍😍
والا من ۳۳ هفتم طاقتم تموم شده ولی سزارینم دکتر گفت ۳۸ هفته زایمانته ولی همین ۵ هفته ام موندم چه جور ...

وای تو خوبی هنوز. این روزای آخر خیییییلی سخت میگذره. امیدوارم به سلامتی زایمان کنی عزیزم

نی نی رو بیدار کن بگو مامان رسیدیم پاشو

خودش همش بیداره ولی خیال پیاده شدن نداره😅😅 باباش میگه آخه اون تو چی داره که اینجا نداره بیا دیگه😁😁

خودش همش بیداره ولی خیال پیاده شدن نداره😅😅 باباش میگه آخه اون تو چی داره که اینجا نداره بیا دیگه😁 ...

ان شاالله به سلامتی و زود بغلش بگیری

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل