2777
2789
عنوان

باکس گل طبیعی

159 بازدید | 8 پست

سلام خانوما کسی میدونی چطوری باید باکس گل رو گل های توش رو خشک کنی؟؟ من 2 شب پیش مراسم نامزدیم بود همین الان که رفتم باکس رو نگاه کردم گل هاش همه نامرتب شده بود خیلی زشت شدههه پول زیادیم بابت داده شده حیفم اومد چیکار باید بکنم

من کاری نکردم خودش خشک شد

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی باکس گلتو جا میذاری؟تو دکور پذیرایی استفاده میکنی؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

میزاشتی جای تاریک همونطور توو باکس خشک میشن. من دارم خوب خشک شده.

من واس خاستکاری و بله برون ب شوهرم گفتم مصنوعی بیار ک ی عمر بمونه. گل حاسگاریم ۲سال پیش شد ۸۰۰ وای اگه خشک میشد من دق میکردم😄😄

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
راستی باکس گلتو جا میذاری؟تو دکور پذیرایی استفاده میکنی؟

میخام در آینده بذارم اتاق خوابم. خود فروشنده گفت باید تک به تکشو درآری وارونه خشک بشن ولی اینکارو نکردم حالام که اینجوری شده میگم باید همین کارو میکردم

میخام در آینده بذارم اتاق خوابم. خود فروشنده گفت باید تک به تکشو درآری وارونه خشک بشن ولی اینکارو نک ...

من در نیوردم ولی خوب خشک شد میشه عکسشو ببینم شاید تو حساسی