2777
2789
عنوان

شیر خشک ؟

185 بازدید | 10 پست

مامانا من واسه نی‌نی از روز اول چون مجبور بودم شیر خشک بدم ببلاک گرفتم همه چی بهش ساخت فقط همش گرسنش و سیر نمیشه واسه همین امرور گه ببلاک تموم شد نان ۱ گرفتم به نظرتون اینا چه فرقی دارن و کدومش بهتره

میگن نان یبوست میاره. اوایلش طبیعی همش شیر بخوان 

پیشنهاد میکنم هی شیر عوض کنی معدش درد میگیره

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نمیدونم فرقشونو.منم ب دخترم نان دادم ولی اصلا چاقش نمیکنه ترسیدم شیرشو عوض کنم ی وقت ب اسهال بیفته .یکی از فامیلا نان میداد دخترش خیلی تپلی شده بود.

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن نان یبوست میاره. اوایلش طبیعی همش شیر بخوان   پیشنهاد میکنم هی شیر عوض کنی معدش درد ...

نه گلم همش حرفه.منم ب دخترم نان میدم ولی یبوست نداره

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            

نان یبوست میاره

به خوشمزگی ببلاک هم نیست 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

وقتی شیر بهش ساخته دیگه نباید عوضش کنی بدنش بهم میریزه. 

بعد عزیزم مگه مارک شیر خشک برای سیر کردن و نکردن مهمه؟ 

همون ببلاک رو بیشتر بهش میدادی. برای نوزاد تازه متولد شده هر یک تا دوساعت ۳۰ سی سی لازمه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من نان میدادم چون وزن گیریش خوب نبود دکتر ببلاک داد هرچی بهش میسازه همونو بده

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
خداروشکر باردار شدی زایمان کردی خیلی خوشحال شدم برات...خیلی😍😍😍😍

منم خوشحال شدم دوست قدیمیم  صحبت کردم واقعا خوشحال شدم عزیزم خواستی بیا تگرام ایدی من @sarbazeemamzamani