2777
2789

سلام دوستان

من چند روزه درد شدید در پهلوم داشتم رفتم سونو و گفتن یه سنگ دفع شده  ویکی دیگه مونده که هنوز هست۳/۵ میلیمتر...و یه کیست پنج سانت و نیم در تخمدانم هست... خیلی ناراحتم دارو میخورم کیستم اب بشه نگرانم میشه راهنماییم کنین چیکار کنم سنگم خورد بشه و دفع بشه و کیستمم آب بشه... مجردم هستم 

دلتنگ کودکی ام......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دكتر دارو براي سنگت نداد اصلا؟

ببين منم همين طور بودم قبلا هم سنگ هم كيست تخمدان

هردو رو دارو ميخوردم براش

بعلاوه اينكه دكتر گفته بود حلقه بزن توي خونه(هولاهوپ)اگر داري

روزي نصف هندوانه هم ميخوردم،سه ماه بعد رفتم سونو

گفت سنگي نيست اصلا

طوري خورد و دفع شده بود كه اصلا نفهميدم

دكتر دارو براي سنگت نداد اصلا؟ ببين منم همين طور بودم قبلا هم سنگ هم كيست تخمدان هردو رو دارو ميخو ...

نه دارویی برای سنگم ندادن فقط یه سرم و سوزن زدن که بیاد که کلی حالم بد شد هیچم نفهمیدم اومد یانه...

دلتنگ کودکی ام......

اگر حلقه نداري طناب بزن هروز بعلاوه نصف هندونه رو بخور

بعدم اگر دكتر ميري كه خوبه امر نميري برو داروخانه بگو براي سنگ كليه دارو ميخوام خودشون بهت ميدن،ببين حتما از داروخانه بگير 

عطاري و اينا من نميدونم چي ميدن

اگر حلقه نداري طناب بزن هروز بعلاوه نصف هندونه رو بخور بعدم اگر دكتر ميري كه خوبه امر نميري برو دار ...

دکتر گفته بخاطر کیستت فعالیت نکن نمیتونم طناب بزنم وپیاده روی کنم... گفتن یکماه دارو بخور برای کیستت اگه اب نشد یا کوچیک نشد بعدش عمل کنی

دلتنگ کودکی ام......
چرا گفته فعالیت نکن بمن گفته حتما لاغر کن

من لاغرم دائما ورزش میکردم و باشگاه میرفتم. سالی یکبار چکاب میرفتم ، حدودا نه ماه ورزش نکردم و چکاب نرفتم دیدم اینجوری شدم. 

دلتنگ کودکی ام......
نوعش رو مشخص نکردن فقط نوشتن حاوی سپتا همچین چیزی

اگ نوشته حاوی سپتا و ۵سانتم هست احتمالا ساده نیست

اصلا حرکات ورزشی انجام نده یه وقت پیچ میخوره

ولی خب باید سونو نوعش رو مشخص میکرد اگ ساده باشه با دارو میره