2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با اجازه استارتر  بچها بچم اسهال شدید چه غزایی براش خوبه

وای بمیرم برات.منم یه ماه پیش عذاب کشیدم هیچیم بهش تاثیرنداشت دکتربردم کدی لاکت داده بودموزمیگن خوبه سیبم رنده کن میگن بزارقهوه ای بشه بده بخوره .ماش پلوهم میگن خوبه.کته ماستم خوبه.توماستم نعناخشک بریزبرای اسهال خوبه.دخترمن سه هفته اسهال بودلاغربودبدترچوب کبریت شد😟😟😞😞

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
مرغ برای زرشک پلوچه جوردرست میکنی

من اول مرغ رو کمی با اب در حد 5 دیقه میپزم ک کفش بگیرم...بعد کمی سرخ میکنم(  تو همون قابلمه ک قراره درست کنم)بعد روش کمی زعفران میریزم

یکم رنگ زعفران ک گرفت 

پیاز نگینی میریزم مرغ و پیاز رو تفت میدم با زردچوبه و فلفل و کمی ادویه مرغ و نمک بعد هویج رو میریزم و یا فلفل دلمه ای بعد  کمی رب میزارم بپزه دراخر کمی ابلیمو موقع خاموش کردنش.

بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.

خورش کنگر

وووووی به به😜😜😜😜

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

ما لوبیا پلو با سالاد شیرازی

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز