2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بخونش 

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

فکر کردم منظورتون از اهل کتابا یهودی و مسیحی و ایناس اومدم ببینم کیا هستن 😄

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
اون فیلمه از رو همین کتابه؟  pride and prejudice

وقتی اسمش همینه باید از رو کتاب ساخته شده باشه ولی یه چیزی از من به تو نصیحت، اول کتابشو بخون بعد فیلمشو ببین... تاثیری که کتاب داره دهها برابر بیشتر از فیلمه و لذت عجیبی داره🤗دیدن فیلم میتونه برات جاذبه بصری داشته باشه

وقتی اسمش همینه باید از رو کتاب ساخته شده باشه ولی یه چیزی از من به تو نصیحت، اول کتابشو بخون بعد فی ...

من اصلا علاقه ایی ب دیدن فیلمش ندارم و همینطور همه فیلمایی ک از رو کتاب میسازن بنظدم لذت کتاب خوندن و رو از ادما میگیرن 

وقتی اسمش همینه باید از رو کتاب ساخته شده باشه ولی یه چیزی از من به تو نصیحت، اول کتابشو بخون بعد فی ...

من نمیدونستم کتابشم هست . فیلم رو به توصیه یه دوست دیدم . و خودم کتاب رو ترجیح میدم همیشه 

در مورد چیه بچه ها

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

خوندمش. دوسش داشتم  جز اثار کلاسیک ادبیات انگلیس هست   فیلمش هم دیدم  خوب درآمده بود

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
در مورد چیه بچه ها

در مورد ی خانواده با پنج تا دختر ک مادرشوهر دنبال اینه براشون شوهر پیدا کنه. ی همسایه پولدار میاد براشون مادره خیلی سعی میکنه مخشونو‌بزنه 😁😁

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792