2777
2789
عنوان

بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 48 پست
بچه ها تاپیک اسرا که شوهرش دو روز  پیش فوت کرده بود و اسرا اومده بود تعریف میکرد چه شد من داشتم ...

هییییی راه به راه میزنن تامیک میترکونن لامصبااااا

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ چه تفاهمی تو پست داشتیم اونم پشت سر هم 😀

اره دیدم چه تفاهمی عزیزم 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
همین همسایه اگه فردا یه اتفاقی واسه بچش بیوفته تورو مقصر میدونه راش نده عزیزم راه نده

راش نمیدیم ک دیوونمون میکنه

مشکل داره بخدا...میاد سه ساعت در میزنه روانیمون میکنه 

بزن تو دهنش از خونه پرتش کن بیرون بابا . من باشم ببینم زیاد در میزنه و درو میکوبه . میدووم میرم درو باز میکنم چنان میزارم تو گوشش که همه ی غمای زندگیشو یادش بره فقط چک من یادش بمونه . انقدر شل نباشید خواهشا 

ما یه همسایه داشتیم‌ پسر اونم مثل همین یود شرررررررر بودا همه رو ذله کرده بود.یه روز تو حیاط بودم دی ...

دستت طلا

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
راش نمیدیم ک دیوونمون میکنه مشکل داره بخدا...میاد سه ساعت در میزنه روانیمون میکنه 

فقط اوزانس اجتماعی 

اول به ننه اش بگو گوش نکرد زنگ بزن اورزانس اجتماعی یا حتی پلیس ۱۱۰

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
بگو الان مهمون میاد نمیتونم اجازه بدم بیای داخل حرف قشنگ بلد نیستی بگو سرم درده برو خونه خودتون باش ...

همه این کارارو کردم

بی تربیت سنگ میزنه

محلشم نمیدیم باز ادامه میده 

اخه مادره همش قربون صدقه بچه میره بش میرسن خیلیم پولدارن  اما این بچه رو خیلی بد تربیت کردن د ...

لوسش کردن که بی ادب شده 

منم تا یه جایی با بچه ها راه میام 

ببینم نمیفهمن صدام در میاد دیگه 

کاش مادرش بجای قربون صدقه رفتن یه کم رو تربییتش کار میکرد 

اینقد زحمت کشیدی بیاد چاقو بندازه جر بده کاراتو؟ من بودم چاقو رو میگرفتم دیگه ام نمیدادم و از گوش میگرفتم دم در خونه لگد میزدم در ک.ونش میگفتم برو گمشو تو طویله تون 😕😕😕😕😕

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹
لوسش کردن که بی ادب شده  منم تا یه جایی با بچه ها راه میام  ببینم نمیفهمن صدام در میاد د ...

منم میخوام همین کارو کنم

ولی هر چی فک میکنم اینجا جایی ک قراره ی عمر زندگی کنیم

میگم خوب نیست دشمن شی با همسایه ها

و از طرفی درسته بی تربیتو وحشی شده اما بچست دگ دلم ب حالش میسوزه...

حقیقتش پدر من با پدر شوهر این خانوم اشناست واقعا گیر کردیم!

خب اشنا باشه

اسایش شما مهمه یا اشنایی پدرتون با پدرشوهر خانوم همسایه

بره بگه

اینم بگه بچش با چاقو میاد تو خونتون 

فردا پس فردا این بچه بزرگ میشه همیشه ۷ ساله نیست

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
منم میخوام همین کارو کنم ولی هر چی فک میکنم اینجا جایی ک قراره ی عمر زندگی کنیم میگم خوب نیست دشمن ...

‌خب اینطوری که خودت یه عمر حرص میخوری 

اصلا تذکر ندادین؟ 

میفهمم به اشنا نمیشه چیزی گفت زشته سعی نکردی با بچه هه ارتباط برقرار کنی؟ 

فک کنم اخرشم خودت باید ادب یادش بدی عوض مامان باباش

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹