2777
2789
عنوان

بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 48 پست

توی خونتون راهش نده و باهاش حرف نزن تجربه نشون داده حرف زدن با این بچها مساویه با بی آبرویی خود ادم🤣

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

زنگ بزنین بیان مامان باباشو جمع کنن مراکز اجتماعی 

تقصیر اوناس که بچشون اینطوری شده از اول که اینجوری نبوده که

خیلی صبرتون زیاده ها

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزنین اورژانس اجتماعی بیان جمعش کنن 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
چاقو رو بذار پشت کمرش جرش بده که دیگه از این کارا نکنه

😂😂😂😂

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
زنگ بزنین بیان مامان باباشو جمع کنن مراکز اجتماعی  تقصیر اوناس که بچشون اینطوری شده از اول که ...

اخه مادره همش قربون صدقه بچه میره بش میرسن خیلیم پولدارن 

اما این بچه رو خیلی بد تربیت کردن

دگ امشب دلم میخواست بزنمش دلم نیومد 

یهو دلم به حال بچه هه سوخت.خیلی گناه داره که پدر و مادرش اینجورن و داره به خاطر اونا طرد میشه و وحشب ...

واقعا هم گناه داره واقعا اما باید به اورژانس اجتماعی خبر داد این دوستمون نمیتونه کاری کنه شر میشه واسش

ما یه همسایه داشتیم‌ پسر اونم مثل همین یود شرررررررر بودا همه رو ذله کرده بود.یه روز تو حیاط بودم دیدم انگار بارون سنگ داره میاد یه لحظه بالا دیدم خود پسره بود اونم ۷ سالش اینا بود.منم خیلی عصبانی شدم خودمم ۱۷ سالم بود عقلم نمی رسید رفتم یکی زدم تو گوشش از بس عصبی بود ولی هنوز که هنوز عذاب وجدان اونو دارم😒😒😔😔