2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

1.2.3

زود تند سریععععععع

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات

نظرتون واسه این رنگ مو چیه

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

تا تو بری عکس بزاری من یه پیام بازرگانی کوچولویی دارم،،بچه ها یه کانال توپ براتون اووردم،،جوین شین،،کفش مانتو لباس بچگونه داره،عااالی@mantoarzan7

انواع مانتو،،شلوار،،لباس بچگانه،،کفش ،کیف،،پارچه باقیمت باورنکردنی دارم،،شماره تماس09050354128😍بوتیک شیک پوشان اینم لینک کانالم@mantoarzan7

چشمات چ رنگیه😍

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

کو کو؟؟

گفتنش دیگ برام عادت شده دس خودم نیس😕

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
چقدقیافت آشناس  قم میشینی آره؟

اوه اشنا پیدا شد

نظرتون واسه این رنگ مو چیه

قرمزی داره ندوستم...شبیه حنا😣البته نظرمنه...نظربقیه دوستا روی چشممممم

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات

وااااییی چی خوشگیل

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐