2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

1.2.3

زود تند سریععععععع

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات

نظرتون واسه این رنگ مو چیه

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

تا تو بری عکس بزاری من یه پیام بازرگانی کوچولویی دارم،،بچه ها یه کانال توپ براتون اووردم،،جوین شین،،کفش مانتو لباس بچگونه داره،عااالی@mantoarzan7

انواع مانتو،،شلوار،،لباس بچگانه،،کفش ،کیف،،پارچه باقیمت باورنکردنی دارم،،شماره تماس09050354128😍بوتیک شیک پوشان اینم لینک کانالم@mantoarzan7

چشمات چ رنگیه😍

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

کو کو؟؟

گفتنش دیگ برام عادت شده دس خودم نیس😕

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
چقدقیافت آشناس  قم میشینی آره؟

اوه اشنا پیدا شد

نظرتون واسه این رنگ مو چیه

قرمزی داره ندوستم...شبیه حنا😣البته نظرمنه...نظربقیه دوستا روی چشممممم

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات

وااااییی چی خوشگیل

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز