2777
2789
عنوان

ارزو دارم

118 بازدید | 14 پست

ارزو میکنم همین الان الان یکی درست و حسابی زنگ بزنه خونمون قرار خواستگاری بذاره بعد فردا که شهادته، پس فردا شب بیان خواستگاری بعد اخر هفته عقد کنیم    بد میگم؟ اگه خدا بخواد میتونه ، میشه

از اینکه سخنان گهربار منو لایک میکنید متشکرم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همچین ارزویی دارم تازه خیلیم عاشق هم باشیم و پولدار و خوشگل باشه

واسه خدا نشد نداره

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

من الان یماهه میخام یه کرم بخرم هنوز دارم تحقیق میکنم راجبش تو یهفته چطوری ازدواج کنیم اخه

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
.خیلی خوبه فک کنم خوابشو ببینیم با هم    

وای من مامانم خوابید الان اگه زنگ زدن چکار کنم بیدارش کنم یا بگم فردا زنگ بزنید؟  

من الان یماهه میخام یه کرم بخرم هنوز دارم تحقیق میکنم راجبش تو یهفته چطوری ازدواج کنیم اخه

خخخ. خب مگه نمیدونی ما ایرانیا میخوایم یه چیزی بخریم بیشتر از شوهر کردن تحقیق میکنیم   

خخخ. خب مگه نمیدونی ما ایرانیا میخوایم یه چیزی بخریم بیشتر از شوهر کردن تحقیق میکنیم    

نه بابا من بشخصه وسواس دارم پدر طرفو درمیارم اخرشم میگم نه🙄

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن