2777
2789

فصل اول بیان مساله است که اصلا چی هست دوم ضرورت و اهمیت که چرا داری بررسی میکنی و اهداف 

فصل دوم پیشینه تحقیقه تحقیقاتی که انجام شده

فصل سوم اینکه با چه سوالاتی و روشی میخوای انجامش بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول مقدمه و چکیده دوم پیشینه تحقیق فصل سومو هنوز استارت نزدم یادم نیست عنوانشو🤦🏻‍♀️😂

وایییی خیلی سختمه ببین من بیان مسئله مقدمه و ضرورت تحقیق رو نوشتم دیگه چیا هس فصل یک و دو رو سخت بود نوشتی؟؟

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی
فصل اول بیان مساله است که اصلا چی هست دوم ضرورت و اهمیت که چرا داری بررسی میکنی و اهداف  فصل د ...

وای خدایا چجور باید بنویسم😭😭😭

وایییی خیلی سختمه ببین من بیان مسئله مقدمه و ضرورت تحقیق رو نوشتم دیگه چیا هس فصل یک و دو رو سخت بود ...

نه یکو دو که مثل پروپوزاله راحته کلا سختی پایان نامه فصل چهاره که میخوای نتایجو تحلیل کنی 

اها فصل سه برای ازمایشگاهیا مواد و روش هاست برای نرم افزاری ها روش حل و تحقیقو این چیزا

میشه برای کار پیدا کردنم یه صلوات بفرستی😍
نه یکو دو که مثل پروپوزاله راحته کلا سختی پایان نامه فصل چهاره که میخوای نتایجو تحلیل کنی  اها ...

مرسی گلم 

بستگی ب رشته ات داره بذا من فصل اول مقدمه ،دوم تئوری و چهارچوب نظری ،سوم و چهارم تحلیل ،پنجم نتیجه گیری 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.