2777
2789
عنوان

تاپیک غذای کمکی

40 بازدید | 4 پست

سلام مامانا. بیاین دستور غذاهای کمکی که واسه کوچولوهاتون درست میکنین رو بذارین تا بقیه هم استفاده کنن و از تجربیاتتون و حساسیت غذایی بچه هاتون هم بگین.

مثلا من امروز واسه دختر هشت ماهم حلوا درست کردم: یه هویج کوچیک رو رنده ریز کردم و داخل یه ظرف یکم آب ریختم و یه تیکه نبات کوچیک هم انداختم و هویجم اضافه کردم. خودم یه مقدار سویق گندم درست کرده بودم که تو یه ماهیتابه کوچیک با کره تفت دادم و بعد اون شربت هویج رو اضافکردم بهش و هم زدم وقتی غلیظ شد خاموش کردم و پایان

ظهرم واسش یه چیزی شبیه حلیم گندم درست کردم. یه مقدار گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز کوچولو و یکم زرد چوبه تفت دادم و بعد آب جوش ریختم و گندم خورد شده که قبلا یه شب خیس خورده بود اضاف کردم یکمم سویق عدس داشتم اونم ریختم و دایم هم زدم تا ته نگیره وقتی غلیظ شد خاموش کردم و پایان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم ۱۰ ماهشه

سوپ ماهیچه(ماش ،عدس، بلغور جو و گندم و برنج،هویج،گوجه،پیاز،سیب زمینی،ماهبچه،آب قلم گاو)

گوشت قلقلی با کته ی نرم(چرخکرده و پیاز رنده شده)

تخم بلدرچین و سیب زمینی آبپز با کره

سوپ شیر

مرغ و کته

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

دیروزم واسه دخترم برنج رو یه شب گذاشتم خیس بخوره و یکم گوجهو سیب زمینی رنده کردم و تو کره تفت دادم و برنج رو اضاف کردم و آب ریختم تا حالت یه دمه بپزه. دخترم خورد و کهیر زد وفهمیدم به گوجه حساسیت داره