نمک نخور.مایعات زیاد بخور .سرپا زیاد نمون.پیاده روی کن.وقتی دراز کشیدی یه چیزی بذار زیر پاهات که بلندتر از سطح بدنت باشه
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
من هفته 13بارداری ام..شکمم اومده بالا ولی ورم نکردم..من چون وزنم بالاس..کلا دعا دعا میکنم ک زیاد ورم نداشته باشم..79کیلو ام..من ناخاسته حامله شدم..میخاستم وزنمو کم کنم نمیدونم حکت خدا چی بود ک نی نی انداخت تو شکمم☺
مبارکه عزیزم چندم زایمان کردی بلاخره؟ طبیعی یا سز؟
ممنون دوست خوبم😘
۲ تیر زایمان کردم طبیعی😘
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧